Tuesday, December 21, 2021

Dejtingsimuleringsspel

Dejtingsimuleringsspel



RPGMartial ArtsSandboxOpen World. Great Gretuski Studios LLC. Cyberbang CasualAdventureVisuell romanAnime. Wanderlust spel. Visar 1 - 15 av 1 resultat. Prenumerera för spelrekommendationer, klipp, dejtingsimuleringsspel, och mer.





Nytt & trendigt



Dejta sims eller dejtingsimuleringar är en undergenre för videospel av simuleringsspel, dejtingsimuleringsspel, vanligtvis japanska, med romantiska inslag. Det vanligaste målet med att dejta simmar är att dejta, vanligtvis att välja bland flera karaktärer, och att uppnå ett romantiskt förhållande. Föreslå uppdaterad beskrivning. Utforska spel taggade Dating Sim on itch. io · Ladda upp dina spel för att klia. io för att få dem att visas dejtingsimuleringsspel här.


Bläddra bland spel Game Jams Ladda upp spelutvecklarloggar Community. Logga in Registrera dig. Indiespelbutik Gratis spel Roliga spel Skräckspel. Filtrera resultat Rensa. Dejtingsim Dejtingsimmar eller dejtingsimuleringar är en videospelsundergenre av simuleringsspel, vanligtvis japanska, med romantiska inslag.


Inmatningsmetoder. Genomsnittlig sessionslängd. Flerspelarfunktioner. Tillgänglighetsfunktioner. Amare spel. Lunaris Games samling.


Gay Furry Visual Romans, dejtingsimuleringsspel. LadyMeowsiths samling. Furry VN som inte är Bara. Spel Spel Verktyg Speltillgångar Serier Böcker Fysiska spel Soundtracks Spelmoddar Allt annat. Sortera efter. Visa alla taggar. Ny klåda.


io finns nu på YouTube! Prenumerera för spelrekommendationer, klipp och mer. Agera normalt! Cyberbang -SFW. Cyberbang A Tale of Crowns. En högfantasifull kärlekshistoria med rötter från Mellanöstern. Kunglig Orden. Snygga bilder. Cryptid Crush: Prolog. En TTRPG-inspirerad Cryptid Sim! Möt monster, krossa kryptider. Drowsy Drake Studios. En stughistoria. En cottagecore och fantasy inspirerad dejting sim. Askungen fenomen. Cinderella Phenomenon är ett gratis otome-spel som har inspirerats av olika populära sagor.


Holiday Hearts: A Very Merry Christmas Dating Sim. Dejta dessa Holiday Movie Romance leads som du alltid velat!


Dead Dating - Your Gay Summer Horror Bromance. Yukis hjärtklappande, passionerade, fenomenala och rent ut sagt skickliga jakt på en het flickvän!!! värdelös lesbisk försöker få en flickvän.


JOHN DOE, dejtingsimuleringsspel. HJÄRTA À LA MODE. YAPPERU STUDIO. Peachleaf Valley: Seeds of Love - En jordbruksinspirerad otome. Dejtingsimuleringsspel otome-spel inspirerat av farming-sim-genreklassiker som Harvest Moon, Stardew Valley och mer. Great Gretuski Studios LLC. Matstället. En charmig servitör möter dig på en ödmjuk middag. Oändliga stjärnor - Den visuella romanen.


Inspirerad av berättelser som Dune, Star Trek och The Expanse. Countryhumans - Dating Sim v0. Den bästa Countryhumans Dating Sim. Tills någon annan gör en. Johns fantastiska filmer. Lycka är att veta var man hör hemma. Otome visuell roman.


En fantasy dating sim för en mysig kväll. Dejta Sims: The Visual Novel. Oxidentala spel. Kärlek och formaldehyd [DEMO]. arkadfest. Fyra bedårande charmiga "tjejer" i piga kostymer, ett café! Maktbalans. Demo för den visuella romanen "Maktbalansen". Scout: An Apocalypse Story, dejtingsimuleringsspel. Ett textvalsromantik i en dejtingsimuleringsspel miljö. Spela i webbläsaren. Band Management Sim, med romantik! Glad baklänges.


Är det ok dejtingsimuleringsspel hämta anomalier på ett universitet? Vilken SCP tar du med dig till balen som din dejt? Studio Kryptisk Pasta. Älska eller dö. Hitta dig själv en dejt för Halloween skolfest! Andromeda sex. Dejtingsimuleringsspel Visual Novel-spel med sci-fi-tema. Wanderlust spel. Damens val. Beslutet av en partner i samhället överlåts alltid till The Lady's Choice.


Krönikor från 4. Giftigt lag. ValiDate: Demo av singlar som kämpar i ditt område. ValiDate-spel. Copyright © itch corp · Katalog · Villkor · Sekretess · Cookies, dejtingsimuleringsspel.





ryska dejtingsajter



Möt monster, krossa kryptider. Drowsy Drake Studios. En stughistoria. En cottagecore och fantasy inspirerad dejting sim. Askungen fenomen.


Cinderella Phenomenon är ett gratis otome-spel som har inspirerats av olika populära sagor. Holiday Hearts: A Very Merry Christmas Dating Sim. Dejta dessa Holiday Movie Romance leads som du alltid velat! Dead Dating - Your Gay Summer Horror Bromance. Yukis hjärtklappande, passionerade, fenomenala och rent ut sagt skickliga jakt på en het flickvän!!!


värdelös lesbisk försöker få en flickvän. JOHN DOE. HJÄRTA À LA MODE. YAPPERU STUDIO. Peachleaf Valley: Seeds of Love - En jordbruksinspirerad otome. Ett otome-spel inspirerat av farming-sim-genreklassiker som Harvest Moon, Stardew Valley och mer.


Great Gretuski Studios LLC. Matstället. En charmig servitör möter dig på en ödmjuk middag. Oändliga stjärnor - Den visuella romanen. Inspirerad av berättelser som Dune, Star Trek och The Expanse. Countryhumans - Dating Sim v0.


Den bästa Countryhumans Dating Sim. Tills någon annan gör en. Johns fantastiska filmer. Lycka är att veta var man hör hemma.


Otome visuell roman. En fantasy dating sim för en mysig kväll. Dejta Sims: The Visual Novel. Oxidentala spel. Kärlek och formaldehyd [DEMO]. arkadfest. Fyra bedårande charmiga "tjejer" i piga kostymer, ett café! Maktbalans. Demo för den visuella romanen "Maktbalansen".


Scout: An Apocalypse Story. En textvalsromantik i en apokalyptisk miljö. Spela i webbläsaren. Band Management Sim, med romantik! Glad baklänges. Är det OK att hämta anomalier på ett universitet? Vilken SCP tar du med dig till balen som din dejt? Studio Kryptisk Pasta. Älska eller dö. Hitta dig själv en dejt för Halloween skolfest! Som sagt, men nisch, verkar dejta sims aldrig riktigt gå ur stil. Kanske beror det på den ständiga strömmen av nya releaser, eller kanske är det tack vare innovativa utvecklare som ständigt driver genren till nya höjder.


Oavsett orsaken finns det garanterat en dejtingsim där ute som passar alla spelare. Ett unikt och ovanligt spel i dejtingsim-genren, Love Language Japanese har spelare som romanser kvinnor på ett universitet samtidigt som de lär sig japanska. Med hjälp av visuella nya element, minispel och inbyggda lektioner syftar detta spel till att lära spelare hur man läser och talar japanska. Det här spelet är definitivt i den sämre änden av dejtingsim-spektrumet, men de som letar efter en visuell ny spelupplevelse som kommer att lära dem något i processen kommer att tycka att det här spelet är spännande.


Spelet är också designat för nybörjare som är helt obekanta med språket, så förkunskaper krävs inte. En titel som tar en avgjort out-of-vänster-fält-inställning till dejtingsim-genren, Speed ​​Dating for Ghosts ser en dyrt avliden huvudperson träffas med tretton spöken i ett försök att hitta någon att spendera evigheten med. Det är udda, komiskt och det är över ganska snabbt, men titeln är en bra tid för dem som älskar lite mörk humor blandat med deras dejting.


RELATERAT: 10 roligaste Nintendo Switch-spel, rankade. Från ett spöke som verkligen, verkligen vill råna en bank till en ande med en förlamande rädsla för spöken, Speed ​​Dating for Ghosts är en humoristisk och ibland rörande berättelse som fans av genren inte bör missa. Fans av tycoon-spel och viktoriansk estetik kommer att vilja kolla in Max Gentlemen Sexy Business!


Spelare kan anpassa sina karaktärer och driva sina företag som de vill. Romantiska och professionella relationer går hand i hand här, vilket gör varje beslut om både tycoonen och dejtingsimen avgörande. Spelet är också anmärkningsvärt för sina vuxeninnehållsalternativ, som låter spelare välja vilket innehåll de är bekväma med att se och interagera med.


Helltaker kanske inte är en traditionell dejtingsimulator, men dess glupska fanbas verkar ha mycket glädje av att försöka romanisera spelets helvetesbild. I spelet ser en man ge sig ut på ett uppdrag för att få ihop ett harem av demonkvinnor, och hur fånigt det än låter, demonerna han möter är alla unikt underbara trots deras status som härskare över underjorden.


Det kan vara mer ett pusselspel än en dejtingsim, men spänningen i Helltaker kommer mer från att möta invånarna på plågans eviga slätter än från att navigera i dess labyrinter. Fans av videospelshistoria kommer att älska Arcade Spirits spännande premisser; videospelskraschen inträffade inte, och arkadspel är populärare än någonsin under år 20XX.


Spelare tar på sig rollen som en anställd på en futuristisk spelhall och har möjlighet att romansera sin mångsidiga skara kunder och anställda. Mycket av spelet är också anpassningsbart, inklusive konversationsval och huvudkaraktärernas utseende och personligheter. Spelare har möjlighet att romanisera både män och kvinnor, och de kommer också att göra val som avgör både deras romantiska framtid och framtiden för själva arkaden.


Hatoful Boyfriend, ett spel känt för sin märkliga premiss, är en dejtingsim som ser spelare som pratar fåglar som den enda människan på en elitskola för fåglar. Spelet spelar mestadels som en visuell roman, med spelare som följer den slingrande historien och fattar beslut som kommer att påverka vilken fågel de hamnar hos.


RELATERAT: 10 bästa videospel för gamerpar, enligt Reddit. Som med många andra visuella romaner kommer Hatoful Boyfriends många vägar och slut sakta att avslöja en mer komplett historia när alla är färdiga.


Även om spelets utgångspunkt är väldigt humoristisk, finns det också mystiska element i spelet, inklusive en alternativ mordmysterieberättelse som involverar huvudpersonen i huvudberättelsens död. Även om det kan framstå som ett ogenomtänkt marknadsföringstrick, jag älskar dig, överste Sanders! A Finger Lickin' Good Dating Simulator är faktiskt en rolig och genomtänkt version av genren. Från talande hundar till antropomorfiserade köksartiklar till den självbetitlade översten själv, det finns aldrig ett tråkigt ögonblick i denna KFC-godkända romansaga.


Även om dejting bokstavligen är namnet på spelet, I Love You, lägger överste Sanders stor tonvikt på komedi. Utvecklarna visste tydligt hur fånigt deras projekt var, och titelriffen på allt från vanliga dejtingsim troper komplexiteten i JRPG-strider. I det här spelet, som är inriktat på en yngre publik, kliver spelarna in i skorna på en ny elev på mellanstadiet, spelar som det kön de väljer och dejtar vem de vill.


Denna mellanstadie är dock full av dramatik och intriger, eftersom spelare måste reda ut mysterier och navigera genom många vänner och fiender där. Det finns många val för spelare att göra, inklusive alternativet att inte ha någon romantik, vilket gör det möjligt för spelare att verkligen skapa sin egen väg. Mobilspelet Mystic Messenger är en uppslukande upplevelse som ger spelare rollen som en karaktär som har laddat ner en mystisk app som heter Mystic Messenger genom vilken de får konstiga meddelanden.


Det visar sig att den mystiska appen kopplar spelaren till en grupp män som spelaren kan romanisera när de löser appens mysterier. Med en mängd olika vägar och avslutningar tillgängliga, har spelare många val att göra under varje genomspelning.


Utöver fördjupningen fungerar spelet i realtid, med konversationer som bara blir tillgängliga efter att en viss tid har gått i den verkliga världen.

No comments:

Post a Comment