Tuesday, December 21, 2021

Louie Vito Hightower-treffit

Louie Vito Hightower-treffit



Juuri leikattu piippu suolattiin, liukastettiin ja värjättiin, mikä luo alustan eeppisten mittasuhteiden stunt-ojataistelulle. Asiat eivät menneet louie vito hightower-treffit suunniteltu Louie Vito hänen ensimmäisellä juoksullaan jopa läpi hän heitti alas kaksi kaksoiskorkkia heti mailalta. Viime vuoden Global Openissa täällä Uudessa-Seelannissa Shaun White voitti kilpailun peräkkäisillä kaksoiskorkeilla, mutta tänä vuonna Louie Vito vauhditti peliä kolmoisuhkaisella double cork -yhdistelmällä etupuolen double-cork to Cab double-cork to double. rampaaja, louie vito hightower-treffit. Tässä on mitä akateeminen johtaja Todd Maetanin oli sanottava, kun heiltä kysyttiin, miksi he kutsuivat Louie Viton aloituspuhujakseen: "Monet opiskelijoistamme ovat innokkaita lumilautailijoita ja lumilautailun median luojia. Shaun oli ainoa henkilö, jonka todella näit finaalissa peräkkäin kaksoiskorkit, mikä mielestäni osoittaa näiden temppujen vaikeuden. Koe Red Bullin maailma kuin et ole koskaan ennen nähnyt.





Keskiaivot sisältävät



Wikin käyttäjä, louie vito hightower-treffit. Tiedän vain Fredrik Holmin, enkä tiedä varmasti hänen suhteensa louie vito hightower-treffit Linn is, twiittasi söpön kuvan Linnistä ja hänestä paahtamassa toisiaan oluilla helmikuussa ja he näyttivät varmasti pariskunnalta. Se kaikki voi olla savua ja peilejä, ota kaikki terveellä suolalla.


Minusta he ovat erittäin suloinen pari!!! Toivottavasti he seurustelevat?!?! Louie Vito syntyi 20. maaliskuuta, Louie Vito on 23-vuotias syntymäpäivä: 20. maaliskuuta, Louie Vito ei voittanut yhtään mitalia '10 olympialaisissa. Sandy, UT, louie vito hightower-treffit.


Amerikkalainen lumilautailija Louie Vito on kilpaillut yhdessä olympialaisissa, Winter Gamesissa Vancouverissa. Miesten half-pipessa hän sijoittui viidenneksi. Päivittäinen tapa - Louie Louie Vito Hightower-treffit - 1. Päivittäinen tapa - Louie Vito - 2, louie vito hightower-treffit. Stunt Nation - Louie Vito julkaistiin: USA: 31. lokakuuta Tarkemmin sanottuna hän on katolinen. myllyn ympärillä.


Louie harjoitteli kuntosaliharjoittelua varhain lapsuudessaan, mutta keskittyi lumilautailuun suurimman osan nuoresta elämästään.


Jos olet tarpeeksi hyvä, he eivät voi jättää sinua huomiotta. He itse asiassa suutelivat Tanssii tähtien kanssa -sarjan Jitterbug-elokuvansa lopussa. Louie Vito on: Soitti itseään "Entertainment Tonight" -pelissä, Soitti itseään elokuvassa "The View" vuonna Soitti itseään "Snow Blindissa" vuonna Pelasi itseään "The Bonnie Hunt Show" -sarjassa vuonna Esitti "UnDATEable" -sarjassa Played DJ:ssä "Judge Sapp" " pelissä Played Itse - Isäntä elokuvassa "Red Bull esittelee: Louie Vito" pelissä Played Itse - juontaja "The Red Bulletin: Louie Vito" -elokuvassa Played Itse - Vieras elokuvassa "Rooma" pelissä Pelaa itseään elokuvassa "Team Toyota: The Moment" Hän pelasi itsensä elokuvassa "Team Toyota: Epic Moments" louie vito hightower-treffit Miesten halfpipe-kilpailussa hän sijoittui viidenneksi.


Ehdottomasti ei! Hän on hyvin terveystietoinen eikä edes juo! Hän aloitti hiihtämisen, mutta eräänä päivänä hän näki lumilautailun ja ajatteli sen olevan siistiä ja lumilautaillut siitä lähtien. Viva la Bam - Dating Don Vito julkaistiin: USA: 2. toukokuuta At Vito's on ranskaksi "Chez Vito". Viton omistusmerkki on "de Vito".


Kirjaudu sisään. Opiskele nyt. Katso vastaus. Paras vastaus. Tämä vastaus on: �� Hyödyllinen, louie vito hightower-treffit. Opinto-oppaat. Ihmisen anatomia ja fysiologia 21 korttia.


Keskiaivot sisältävät. Mihin psykologian aaltoon Gestalt-psykologia kuuluu. Havainto on kykyä käsitellä tietoa. Kaikkien aikojen tehokkain Pokemon. K: Seurustelevatko louie vito ja linn haug? Kirjoita vastauksesi Aiheeseen liittyvät kysymykset. Seurustelevatko chelsie hightower ja louie vito? Seurustelevatko Louie Vito ja Chelsie Hightower? Milloin Louie Vito syntyi?? Mikä on Louie Viton syntymäpäivä?? Kuinka vanha on Louie Vito?? Kenet monta mitalia louie vito voitti?


Onko louie vito naimisissa?? Onko louie vito kääpiö? Missä louie vito asuu? Montako olympialaista Louie Vito on osallistunut?? Mitkä ovat The Daily Habit - Louie Vito - 1 -julkaisun julkaisupäivät?.


Mitkä ovat The Daily Habit - Louie Vito - 2:n julkaisupäivät?. Mitkä ovat Stunt Nation - Louie Viton julkaisupäivät? ? Onko Louie Vito kristitty?? Kuinka paljon rahaa louie vito tienaa? Oliko Louie Vito voimistelija? Onko louie vitolta lainauksia?? Onko louie vito ja chelsie hightower suudeltu? Missä elokuva- ja televisioprojekteissa Louie Vito on ollut??


Onko Louie Vito olympialaisissa? Onko Louie Vito tupakoitsija?? Kuinka Louie Vito aloitti lumilautailun?? Mitkä ovat Viva la Bam - Dating Don Viton julkaisupäivät? ?


Onko louie vito louie vito hightower-treffit lasien merkki? Miten sanotaan Vito's ranskaksi? Opinto-oppaat. Trendaavat kysymykset. Onko muiden ihmisten postin tuhoaminen laitonta?? Onko ihmiselle koskaan lähetetty Yhdysvaltain postipalvelun kautta?? Kuinka monta kertaa Justin Bieber sanoo "vauva" laulussaan "Baby"? Mistä Christopher Plummer sai arven leukaansa??


Mikä seuraavista todisteiden säilyttämiseen tai keräämiseen tarkoitetuista laitteista on suunniteltu sinetöitäväksi lämmöllä? Apua kun menen nukkumaan miksi ei ole unelmapilveä? Phineas-niminen poika puukotti Brigham Youngia? Vielä on kysymyksiä? Etsi lisää vastauksia. Aiemmin katsottu. Vastaamattomia kysymyksiä. Mitä utilitarismin oikeuksien teoria ja oikeus sanoisivat Exxon Mobil Amerada Hessin ja Marathon Oilin toiminnasta Päiväntasaajan Guineassa? Yritys Tietoja Meet the Team Blog Ota yhteyttä.


Lailliset käyttöehdot Tietosuojakäytäntö Vastuuvapauslauseke Evästekäytäntö IP-ongelmat. Hanki Answers-sovellus. Louie Vito Hightower-treffit © Louie Vito Hightower-treffit, LLC.


Kaikki oikeudet pidätetään. Tällä sivustolla olevaa materiaalia ei saa jäljentää, jakaa, lähettää, tallentaa välimuistiin tai muuten käyttää, paitsi jos Answers on antanut etukäteen kirjallisen luvan.





huomaamaton lesbotreffit



Shaun White USA 2. Ryan Wachendorfer USA 3. Louie Vito USA 4. Greg Bretz USA 5. Jake Pates USA 6. Scotty James AUS 7. Chase Josey USA 8. Kent Cellisten AUS 9. Brett Esser USA Chase Blackwell USA. Winter X Games alkoi räjähdysmäisesti miesten Superpipe Finalsissa massiivisessa 22-tuuman putkessa Aspenissa, Coloradossa. Kenttä oli täynnä maailman parhaita ratsastajia, jotka kaikki ilmestyivät heittämään alas ensimmäisessä suuressa U-sarjassa. kauden putkikilpailu.


Kahden juoksun parhaan finaalin ratsastajat epäonnistuivat yrittämällä vaikeimpia temppujaan suoraan portista. Lämpötilan ollessa juuri nollan tienoilla putki oli luodinkestävä, mikä aiheutti joillekin ratsastajille ongelmia temppunsa laskemisessa.


Finaalissa Louie Vitolla oli tappava ensimmäinen juoksu, ja hänen tuloksensa oli riittävän hyvä voittamaan kaikki kolme viimeisten olympialaisten kulta-, hopea- ja pronssimitalista sekä Shaun Whiten, joka sijoittui yhdestoista, mikä on alhaisin koskaan sijoittuneensa sen jälkeen. oli alokas. Viton seuraava kilpailu on tällä viikolla toisessa ja viimeisessä U. X Games Aspen Superpipe -finaalit: 1. Scotty James Australia 2. Matt Ladley USA 3. Taylor Gold USA 4. Chase Josey USA 5. Danny Davis USA 6.


Louie Vito USA 7. Ben Ferguson USA 8. Taku Hiraoka Japani 9. Ayumu Hirano Japani Iouri Podladtchikov Sveitsi Shaun White USA Pat Burgener Sveitsi. Hymyilevät kasvot täyttivät Mad River Mountainin mökin ja rinteet Louie Vito Rail Jamille hyväntekeväisyyteen, keräten samalla tuhansia dollareita ja runsaasti ruokaa hyväntekeväisyyteen. Lumilautailijat ja monet muut kokoontuivat keräämään rahaa ja purkkeja hyvään tarkoitukseen tapahtumien 13. vuosijuoksussa, johon kutsuttiin kilpailemaan kaiken ikäisiä ja -tasoisia ratsastajia.


Vincent de Paul Food Pantry, lisäksi rahaa kerättiin myös arpalippujen ja Louien tunnuspipojen myynnin kautta. Lumilautailija Louie Vito itse vietti suuren osan illastaan ​​jakaen nimikirjoituksia ja kättelemällä hymyileviä lumilautailijoita ja faneja.


Hän on kilpaillut talviolympialaisissa ja on ollut erittäin aktiivinen urheilussa tähän päivään asti. Illan ainutlaatuisia kohokohtia olivat valtava tuotteiden heitto ja palkintojenjako, ilotulitus rinteillä ja The Reaganomicsin elävä musiikki illan loppupuolella.


Parvi oli täynnä Vito-faneja, jotka odottivat mahdollisuutta tavata tähti ja heidän mahdollisuuttaan saada laaja valikoima palkintoja. Palkinnoista puhutaan, arpajaisissa ja ruokalappupiirustuksissa jaettiin useita palkintoja, mukaan lukien kypärät, saappaat ja lumilaudat, mm. Illan suuri palkinto oli kaikki kulut maksettu matka, mukaan lukien lentoliput viikoksi Windells Action Sports Campilla Oregonissa.


Bellefontaine 4. luokan oppilas Gabe Ferguson, 10, voitti pääpalkinnon. Ferguson kertoi aloittaneensa lumilautailun 3-vuotiaana ja on edistynyt siitä lähtien. Rail jam kilpailu alkoi iltapäivällä ja jatkui iltaan, koostuen useista eri ratsastajaryhmistä. Palkintoja jaettiin ensimmäisestä kolmanteen, mukaan lukien suojalasit, G-Shock-kellot, ilmainen viikko Ohio Dreams Adventure Campille ja paljon muuta riippuen henkilön sijoituksesta.


Viimeisten 12 kauden aikana Louie Vito on isännöinyt vuosittain hyväntekeväisyyteen tähtäävää junamatkaa Mad River Mountainin rinteillä, joiden tarkoituksena on antaa takaisin paikalliselle yhteisölle, joka on tukenut koko hänen uransa. Tällä kaudella tapahtuma järjestetään perjantaina 30. joulukuuta Mad River Mountainilla ja se sisältää suunnitelmia tehdä LVRJ:stä tähän mennessä suurin, joka sisältää viihdettä, ilotulitteita ja enemmän palkintoja kuin koskaan ennen!


Uudessa-Seelannissa on paljon lunta, sillä heillä on yksi lumimimmista kevään kausista koskaan. Äskettäin 55 cm putosi yössä! Louie harjoittelee Cadrona Resortin kevätleirillä maailman parhaiden lumilautailijoiden kanssa, jotka kaikki ovat Cadronassa Uuden-Seelannin eteläsaarella.


Louie vierailee myös Nick TV:ssä TÄNÄÄN! Katso Louie, kun hän on julkkisvieras Nickelodeonin hitti-TV-ohjelmassa "Jagger Eaton's Mega Life". Jakso, jossa Louie on, esitetään tänä iltana 18. lokakuuta klo 20.00 itäistä normaalia aikaa Nickelodeon Television -kanavalla. Viritä katsomaan esitystä! Louie oli äskettäin vieraileva pääosassa tosi-tv-ohjelmassa "Kendra on Top".


Sarja seuraa entisen Playboy-mallin ja "The Girls Next Door" -tähden Kendra Wilkinsonin päivittäistä elämää. Tämä lyhyt video näyttää vain kohokohdat Louie Viton esiintymisestä kauden ensi-illassa. Tämä 4 minuuttia ja 17 sekuntia pitkä video on editoitu ja näyttää Louien ja The Dingon hauskanpidon lumilautailemassa Kendran kanssa ja opettamassa parasta ystäväänsä lumilautailemaan. Siellä on myös joitain kohtauksia seuraavista hulluista juhlista. Katso Louien kohokohdat TV-ohjelmassa "Kendra on Top". Louie vieraili äskettäin pääosassa Nickelodeon-TV-ohjelmassa "Things to Do Before High School.


Jos haluat katsoa tämän puolen tunnin jakson kokonaisuudessaan, voit katsoa sen useilla eri alustoilla, mukaan lukien Nickelodeon TV ja YouTube. Kuitenkin, jotta se olisi helppoa ja säästää aikaa, muokkasimme jakson niin, että siinä esitetään vain Louien kohtaukset ohjelmassa. Voit katsoa tämän lyhyen 2 minuuttia ja 42 sekuntia kestävän videon yllä, joka toistaa vain kohokohdat Louien esiintymisestä TV-ohjelmassa.


Louie on vieraileva tähti tulevan lauantain Nickelodeonin TV-show'n Things to Do Before High School -jaksossa. Nickelodeonin johtaja, joka kirjoitti Team Vitolle, sanoi: "Esitys osoittautui loistavaksi, ja Louien kohtaukset ovat todella hauskoja.


Tiedän, että hänen faninsa rakastavat nähdä hänet siinä. Louie kuvasi esityksen viime keväänä Hollywoodissa. Esitys kertoo kolmesta lapsuuden parhaasta ystävästä, kun he lähtevät pyrkimään saamaan parhaan hyödyn yläkoulun kahdesta viimeisestä vuodesta tekemällä listan asioista, jotka on saavutettava ennen kuin he lähtevät lukioon.


Tämän jakson nimi on "Meet Your Idol Thing! Ammattilainen ja olympialautailija Louie Vito esiintyy tässä uudessa videossa Casio G-Shock -kelloille. G-SHOCK esittelee uuden G-LIDE GLSARin, jossa on mukana Louie Uudessa-Seelannissa. Louiella on hauskaa tässä videossa. Viimeisen 11 kauden aikana Louie Vito on isännöinyt vuosittain hyväntekeväisyysjunajumppaa Mad River Mountainin rinteillä, joiden tarkoituksena on antaa takaisin paikalliselle yhteisölle, joka on tukenut koko hänen uransa.


Tällä kaudella tapahtuma järjestetään lauantaina 26. joulukuuta Mad River Mountainilla ja se sisältää suunnitelmia tehdä LVRJ:stä tähän mennessä suurin, joka sisältää viihdettä, ilotulitteita ja enemmän palkintoja kuin koskaan ennen. Louie Vito on kaivertanut vuoristojauhetta ja tappanut halfpipeä yli kahden vuosikymmenen ajan.


Olipa kyseessä X Games tai olympialaiset, Vitolla on paljon hauskaa, mutta hän saa sen silti aikaiseksi ja voittaa tarpeeksi mitaleja mökin kylpytynnyrin täyttämiseen! G-SHOCK tunnisti hänen "radiitudensa" pari vuotta sitten, kun he yhdistivät hänet omaan malliin, eikä Louie hukannut tilaisuuttaan luoda ikimuistoinen lumilautailijoille räätälöity kello. Keskustelimme hänen kanssaan hänen hyväntekeväisyystoiminnastaan ​​ja siitä, kuinka hänen unelmastaan ​​kumppanuudesta G-SHOCKin kanssa toteutui.


K: Miten aloitit lumilautailun ja milloin tajusit, että se voisi olla urasi? LV: Aloitin lumilautailun viisivuotiaana isäni kanssa Mad River Mountainilla, pienessä lomakeskuksessa kotikaupungissani Ohiossa. Rakastuimme molemmat urheiluun, ja minulla oli onni, että isäni alkoi innostua siitä ennen kuin tiesin, mitä intohimo johonkin on.


Ennen pitkää ajoimme molemmat ympäri Keskilännen ja yritimme ajaa mahdollisimman monessa eri paikassa. Huomasin, että erilainen maasto oli niin hauskaa, olivatpa kukkulat ja lomakohteet kuinka pieniä tahansa. Luulen, että vihdoin napsautti, että voisin tehdä tämän urana ollessani 8. luokalla. Se oli myös vuosi, jolloin aloin käydä Stratton Mountain School SMS:ssä Vermontissa, joka on "lumilauta" sisäoppilaitos, joka ei ainoastaan ​​tarjoa loistavaa koulutusta, vaan on myös maan paras lumilautailukohde!


Minun piti mennä katsomaan Salt Lake Cityn talviolympialaisia ​​ja todistamaan, kuinka USA pyyhkäisi miesten puoliputken, kun Ross Powers voitti kultaa.


Ross valmistui myös tekstiviestistä. Myöhemmin samana vuonna voitin USASA Nationalsin ja kaikki napsahti. Minusta tuntui, että tein kaikkia oikeita asioita oikeiden ihmisten kanssa ja samaan aikaan lumilautailu kasvoi ja siitä tuli valtavan suosittu. KLIKKAA TÄSTÄ lukeaksesi koko pitkän haastattelun maailmasta. com -sivustolla. Team Toyota -ammattilainen lumilautailija Louie Vito pelasi jalkapalloa Special Olympics World Games Los Angeles -urheilijoiden kanssa!


NAPSAUTA TÄSTÄ katsoaksesi Toyota-urheilijavideon, jossa Louie pelaa jalkapalloa olympialaisten kanssa, ja katso lisää kuvia tapahtumasta alta. Olympiaurheilijat myöntävät, että tarvitaan joukkue, joka auttaa heitä pääsemään korkeimmalle kilpailutasolle. Ja yksi tärkeimmistä jäsenistä, jotka auttavat heitä menestymään, on isä. Istuipa hän katsomoissa tai heidän vieressään, he kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että isä tietää parhaiten.


Isänpäivän kunniaksi pyysimme olympiaurheilijoita jakamaan parhaat neuvot, jotka heidän pop-urheilijansa ovat heille koskaan antaneet. Kun olet lukenut ne, näet, mistä nämä urheilijat saavat voimansa ja huumorintajunsa. Hyvää isänpäivää kaikille isille! Olympialainen halfpipe lumilautailija Louie Vito: "Isältäni saamani neuvo on lainaus, jonka mukaan elän - ja siihen on kaiverrettu kolikko, jonka kanssa matkustan aina. Se on 'Jos olet tarpeeksi hyvä, he eivät voi sivuuttaa sinua.


Ei väliä kuinka paljon ihmiset haluavat jättää sinut huomioimatta, se tulee pisteeseen, jossa olet niin hyvä ja pärjäät niin hyvin, etteivät he voi enää sivuuttaa sinua. Onneksi minun ei ole koskaan tarvinnut käyttää tätä tietoa, mutta tiedän mihin lyödä henkilöä saadakseni suurimman vaikutuksen ja kuinka käyttää taskulamppua itsepuolustusaseena. Isän pikkutyttö!


Hän katsoi minua yrittäessään löytää sopivaa vastausta kilpailevalle tyttärelleen ja sanoi: "Shannon, sillä ei ole väliä, mikä on tulos. Mene sinne ja yritä parhaasi jokaisen rutiinin aikana. Sen sijaan annoin prosenttiosuuden joka kerta. Ne neuvot ovat auttaneet minua hyvin urallani ja elämässäni. Kirja on vaatimaton. Se on todellakin kolmirengaskansio, täynnä satoja muistiinpanoin kirjoitettuja papereita, jotka on erotettu välilehdillä – näkymä, jonka näet opiskelijan viimeisessä tiivistetyssä istunnossa ennen suurta koetta.


Mutta lumilautailija Louie Vito ei opiskele tenttiin tai järjestä toimistoasiakirjoja. Hän valmistautuu harjoitukseen. Nyt kuntoopiskelija, jota Winning Factorin John Schaeffer on valmentanut noin neljä vuotta - Vito seuraa kattavaa harjoitusohjelmaa, joka on samanlainen kuin Schaeffer, jonka Apolo Ohnolle kehitti ennen olympialaisia.


Kun Schaeffer valmisteli Ohnon ohjelman kolme vuotta ennen kisoja, Viton kirja sisältää noin kuuden kuukauden päivittäisiä harjoituksia, ruokalistoja ja ravitsemusohjeita, palautumissuunnitelmia ja paljon muuta. Hän ei lähde minnekään ilman sitä. Se on hyvä tapa katsoa taaksepäin ja paikantaa erilaisia ​​asioita. Schaeffer sanoo aloittavansa mph:lla ja päättyvänsä mph:lla ja palautumisnopeudella 11 mph istunnon loppuun mennessä. Terveellisen treenin jälkeisen vähärasvaisen proteiinia ja kasviksia sisältävän aterian jälkeen Vito menee yleensä lenkille ja lepää sitten vähän ennen kuin lähtee kuntosalille nostamaan.


Istunnossa keskitytään lähes aina räjähtävyyteen. Jim Jonesin tai Meek Millin kuulokkeidensa huutaessa Vito käyttää painotettuja plyometrisiä liikkeitä matkimaan puoliputkelle laskeutumisen intensiteettiä lennon jälkeen yli 20 jalkaa ilmassa. Erilaisia ​​modifikaatioita ovat hyppääminen joka toinen, joka kolmas tai jopa joka neljäs askel ja käden painon vaihtelu. Schaeffer sisällyttää Viton ohjelmaan myös tavallisia painonnostoharjoituksia, mutta räjähtävyystekijään on aina lisätty elementti.


Esimerkiksi perinteisessä jalkapuristimessa Schaeffer rakentaa "heittoja" lisätäkseen tehoa ja voimaa. Sen sijaan, että Vito palaisi takaisin lähtöasentoon jalkapuristimen yläosassa, Vito työntyy pois alustalta, painaa painon ylös - kokonaan pois jaloistaan ​​ja ilmaan - ja sitten nappaa sen uudelleen alareunasta.


On niin hirveä tunne päästä läpi tuon seinän. Mutta Vito tietää myös, että vaikka hän työskentelee ahkerasti salilla, toiminta-urheiluura on vaarallinen ja se voi katketa ​​milloin tahansa, minkä vuoksi hän osallistuu Red Bull Wings for Life World Run -kilpailuun toista vuotta vuonna rivi. Vito aloitti kilpailunsa Denverissä viidestä kahdeksaan mailin tavoitteella ja ylitti sen täysin juoksemalla Siitä lähtien Viton harjoitukset ovat pysyneet hänen kirjansa rakenteellisessa ja sanelemassa, ja hän lähestyy tämän vuoden Wings for Life World Run -kilpailua samalla asenteella ja strategialla.


En aio kävellä", sanoo Vito, joka aloittaa kilpailun Santa Claritassa, Kaliforniassa. Neljän lapsen kanssa, joista kolme on vaarassa etsiä miehiä, olemme seuranneet X Games -pelejä uskonnollisesti suurimman osan heidän lapsuudestaan.


Emme koskaan unelmoineet, että asuisimme koskaan tarpeeksi lähellä mennäksemme henkilökohtaisesti. Välittömästi Coloradoon muuttamisen jälkeen etsimme päivämäärät ja suunnittelimme osallistumista. Pääsin lähtemään mediapassilla, ja se oli uskomaton neljän päivän viikonloppu täynnä mahtavia uusia muistoja. On monia syitä, miksi rakastan X Games -pelejä, ja yksi suurimmista on urheilijoiden saavutettavuus.


Polku Super Pipe -putken päästä takaisin moottorikelkkaan, joka vie urheilijat ylös vuorelle, kutoo läpi innostuneiden fanien joukon. Siellä on paljon yläviistoja, paljon napsautettu selfieitä. Tätä tapahtuu jopa kilpailun aikana.


Kotimatkalla tänä vuonna muotoilin kaikkia artikkeleita, joita aion kirjoittaa X Gamesista tänä vuonna. Ja se, josta olin eniten innoissani, oli tämä: Miksi Louie Vito voi olla X Gamesin mukavin kaveri.


Hän on ansainnut hieman alle 45 mitalia suurtapahtumissa, aina kaukaa asti. Asiat, joita hän voi tehdä siinä Super Pipessä, ovat peräti uskomattomia. Kuten monet ammattiurheilijat, Louie odottaa X Gamesia innolla sen rennon tunnelman vuoksi. Hän kilpailee yhtä lujasti, mutta kuluttaa myös paljon energiaa hengailla väkijoukon kanssa. Huomasin sen ensimmäisen kerran vuonna, kun useimmat urheilijat ovat valmiita lyömään lyöntejä tai lyömään rystysten aitoja reunustavien fanien kanssa, mutta Louie otti sen askeleen pidemmälle.


Kaikille, jotka kysyivät, annettiin haluttu kuva, allekirjoitus tai jopa halaus. Kun katsot kaveria, et koskaan tiedä, että hän oli keskellä maailmanluokan kilpailua ja odottaa vain seuraavaa juoksuaan. Keskellä Louien höpötystä pyysin kuvaa. Tietysti hän sitoutui. Tulimme kotiin tämän helmen kanssa. Ja jälleen tänä vuonna, Louie oli täysin vieraanvaraisuustilassa. Hän jutteli fanien kanssa, otti selfieitä ja allekirjoitti nimensä yhä uudelleen ja uudelleen. Kun vanhempi herrasmies ojensi hänelle matkapuhelimen ja pyysi häntä puhumaan vaimolleen, Louie ei räpäyttänyt silmää.


Hän jutteli hänen kanssaan muutaman minuutin ja päätyi kysymään, miksi hän ei ollut tullut Aspeniin. Kaikkea kivaa. Tänä vuonna sain sarjan kuvia, joissa Louie tekee mitä parhaiten osaa. Minulla oli tilaisuus puhua hänen kanssaan muutaman minuutin ajan ja kerroin hänelle, että aion kirjoittaa tämän artikkelin.


Hän ei etsinyt lehdistöä. Hänen vastauksensa oli: "Tästä syystä olemme täällä. Jos et pidä tästä osasta, ei ole mitään syytä olla täällä. Ja lopuksi nappasin kuvan Louien ja minun kanssa ja sitten Louien ja tyttäreni kanssa.


Hän välähti aidon, valtavan louien hymyn, kääntyi sitten ympäri ja palasi "joukkoonsa". Se olisi vain yksi monista Louien kokoelmassa, mutta mielestäni se olisi yksi hänen tärkeimmistä. Siihen kaiverrettaisiin sanat "Louie Vito - Nicest Guy At X Games". Nähdään ensi vuonna Louie.


Ja toivottavasti monta, monta vuotta sen jälkeen. Tässä on vielä muutama helmi, jossa Louie tekee juttujaan, työntää yleisöä ja jopa ottaa kuvan yhdestä toisesta urheilijasta fanien kanssa, ystävällisesti pelaamassa valokuvaajaa.


Ja lopuksi allekirjoitan tekojalkaani puolestani. Mikään ei yllätä tätä kaveria. Se oli epämuodostunut ja esti minua saamasta haluamaani elämää. Rakastan uutta bionista jalkaani. Olin erittäin motivoitunut heti leikkaukseni jälkeen ja sain hyvin kuntoon. Sitten elämä neljän lapsen äitinä meni hulluksi ja minusta tuli taas pehmeä. Minulla on yksi blogi, joka kertoo matkastani takaisin. Takaisin sen hyväkuntoisen ihmisen luokse, joka ajattelin olla, kun tein radikaalin päätöksen päivittää tekojalkaan.


Olen menettänyt jalkani. Nyt on aika pudottaa rasvaa. Se on yhden amputoidun matka parempaan terveyteen ja ainutlaatuisiin haasteisiin, jotka liittyvät yhdellä jalalla treenaamiseen. Toinen blogini, Just One Foot, on kokoelma tarinoita äidinä olemisesta, ainutlaatuisia näkökulmia amputoidusta äidistä ja monia tarinoita, jotka ovat universaaleja jokaiselle äidille.


George Lopez isännöi "World Dog Awards" -tilaisuuden avajaisia ​​Louie Viton ja Terrell Owensin auttaessa kruunaamaan vuoden huippukoiria. Katso tämä hauska 2 min 48 sekuntia kestävä video, kun Louie Vito tekee yhteistyötä jalkapallon mahtavan Terrell Owensin kanssa jakamassa "Hot Dog Award" -palkintoa lahjakkaimmalle extreme-urheilukoiralle. Lisätietoja World Dog Awardsista CW Networkissa NAPSAUTA TÄSTÄ. World Dog Awards -kilpailussa palkitaan joitain planeetan kiitettävimmistä pennuista viihdemaailmassa tai sosiaalisessa mediassa mainetta saavuttaneista jokapäiväisiin koiriin, joilla on ollut pysyvä vaikutus ihmiskumppaneidensa elämään.


George Lopez isännöi "World Dog Awards" -tapahtuman avajaisia, ja Louie Vito ja Terrell Owens auttavat kruunaamaan vuoden huippukoiria. Amerikka rakastaa nelijalkaisia ​​olentojamme. Ne ovat iso osa ihmisten elämää. Ne saavat meidät nauramaan, itkemään ja nipistämään sydäntämme", Horowitz sanoi. Viritä katsomaan ohjelmaa, kun se esitetään torstaina 15. tammikuuta CW-televisioverkossa klo 20.00 itäistä aikaa.


Vaikka sää ulkona ei suosinut, 11. kerran vuodessa järjestettävä hyväntekeväisyyteen tarkoitettu Louie Vito Charity Rail Jam oli jälleen valtava menestys. Lämmin sää ja sade vaivasivat edelleen Keskilännettä, mutta se ei lannistanut satojen innokkaiden kilpailijoiden mielia, jotka auttoivat keräämään rahaa ja ruokaa paikalliseen hyväntekeväisyysjärjestöön.


Mad River Mountainin GM, Greg Fisher ja hänen erinomainen miehistönsä teki ilmiömäisen työn siirtäessään lunta huonolla säällä luodakseen puistojärjestelyn, joka sai erinomaiset arvostelut kaikilta kilpailijoilta. Vuotuinen Louie Vito Rail Jam hyväntekeväisyyteen on tapa, jolla olympialainen Louie Vito lahjoittaa vuosittain pienelle Ohion yhteisölle hyväntekeväisyystapahtuman, joka tarjoaa aterioita ja rahaa apua tarvitseville perheille.


Tänä vuonna ei ollut toisin Society of St. Vincent de Paul jälleen hyväntekijä. Tapahtuman sisäänpääsymaksu on yksi pilaantumaton ruokatuote tai kymmenen dollarin lahjoitus, jolla loppujen lopuksi saadaan ruokaa ja tarvikkeita lukemattomille perheille juuri siihen aikaan vuodesta, jolloin sitä eniten tarvitaan, lomien jälkeen. Vincent de Paulin entinen presidentti Mary Giannola on kiitollinen Viton perheen ponnisteluista tapahtuman edistämisessä.


Yhteiskunta pyörtyi yli sata joulukoria tyhjentäen varastonsa. Giannola jatkoi: "En voi kiittää Louieta ja koko Viton perhettä tarpeeksi siitä, että he lahjoittivat aikaansa, rahansa ja vaivansa tähän tarkoitukseen.


Vaatii valtavasti työvoimaa tämän rautatiekuman kokoamiseen. Jonot olivat erittäin pitkiä, mutta kaikki odottivat kärsivällisesti, kun Louie jakoi nimikirjoituksia, poseerasi kuville ja jutteli jokaisen ihailijan kanssa yli kolmen tunnin ajan. Tapahtuman palkintojenjako on vuosien tapaan aina oma tuotanto ja juhla. Tapahtuma jatkui massiivisella ilotulitusnäytöksellä CJ:n DJ:n tarjoaman musiikkiviihteen lisäksi ulkona ja sisällä The Skratchmatik DJ Crew Daytonista Ohiosta lisäsi lyöntejä, jotka löivät Loftin lattiaa Louien levitettäessä yleisöä tuhansilla tarroilla, t- paitoja ja hattuja.


Palkinnot jaettiin kolmelle parhaalle kussakin kolmessa kategoriassa. Pääpalkintona oli kaikki kulut maksettu matka, mukaan lukien lentoliput Windellin kesän lumilautaleirille Mount Hoodissa, Oregonissa ratsastamaan jäätiköillä keskellä kesää. Matka valittiin sattumanvaraisesti kaikkien paikalla olleiden huutavien fanien joukosta. Ilta huipentui bändin Sonic Boomin mahtavaan esitykseen. Louie ei koskaan jätä käyttämättä tilaisuutta mainostaa lumilautailua.


Vito sanoi: "Luulen, että urheilu kasvaa nuorten lautailijoiden luovuuden ja yksilöllisyyden ansiosta. On tärkeää, että lautalle pyrkivillä on hauskaa, olla kärsivällinen ja asettaa tavoitteita. Lisätietoja tulevasta X Games -tapahtumasta KLIKKAAMALLA TÄSTÄ. Viimeisten 10 kauden aikana Louie Vito on isännöinyt vuosittain hyväntekeväisyysjunamatkaa Mad River Mountainin rinteillä, jonka tarkoituksena on antaa takaisin paikalliselle yhteisölle, joka on tukenut koko hänen uransa.


Tällä kaudella tapahtuma järjestetään lauantaina 27. joulukuuta Mad River Mountainilla, ja se sisältää suunnitelmia tehdä LVRJ:stä tähän mennessä suurin, joka sisältää viihdettä, ilotulitteita ja enemmän palkintoja kuin koskaan ennen. Louie on yksi maailman kuntoisimmista urheilijoista ja kiistatta maailman kuntoin.


Men's Health Magazine -lehden lokakuun numerossa voit oppia, kuinka Louie onnistui toteuttamaan hämmästyttävän ruumiinrakennettaan. Louie tapasi valmentajansa John Schaefferin ystävänsä Apolo Ohnon kautta Dancing With The Stars -tapaamisessa. Schaeffer omistaa ja ylläpitää omaa kuntosalia, Winning Factor Sports Sciences. Jos haluat lukea koko tarinan, Men's Health -lehden lokakuun numerosta KLIKKAA TÄSTÄ.


Hollywoodin parhaat ja kirkkaimmat nuoret tähdet olivat mukana, kun Young Hollywood Awards täytti 16. Palkintosarjaa pidetään "Nooren Hollywoodin Oscarina" ja näyttelijöiden, ohjaajien ja viihdyttäjien tulevan uran avausalustana. Young Hollywood Awards -palkinnon voittajat ovat tämän hetken lahjakkaimpia nuoria taiteilijoita, julkkiksia ja urheilupersoonallisuuksia.


Kelly Osbournen isännöi glamouria ja tyyliä Young Hollywood Awards -gaala pidettiin Wiltern-teatterissa Los Angelesissa.


Louie Vito kruunattiin "Mahtavimmat urheilijat" voittaen supertähtiurheilijat Chris Paulin, Richard Shermanin, Nyjah Hustonin, LA Kingsin ja Kolohe Andinon. Louie näytteli myös laajennettua roolia TV-ohjelmassa osallistumalla sketsiin sekä jakamalla palkinnon. Young Hollywood Awards -show oli kiistatta täynnä tähtiä. 16. vuosittaiset Young Hollywood Awards -palkinnot jatkavat perintöään ja kehitystään johtavana tapahtumana, jossa kunnioitetaan ja juhlitaan nousevien nuorten kykyjen saavutuksia popmusiikin, elokuvien, urheilun, television, muodin ja muiden alalla.


Tämä "Nuoren Hollywoodin Oscarina" pidetty punaisen maton tapahtuma on aloitusalusta näyttelijöiden, ohjaajien ja viihdyttäjien tulevalle uralle. Pakollinen osallistuja Hollywoodin A-listalle, alan johtajille ja faneille, se saa laajaa mediakuvaa kansallisesta ja kansainvälisestä lehdistöstä. Louie Vito on ehdolla parhaan urheilijan kategoriassa! Viime viikolla ihmiset auttoivat X Gamesin tervetulleeksi Texasiin, nelipäiväiseen tapahtumaan, joka päättyi sunnuntaina Austin's Circuit of the Americasilla.


Katso Louie Vito ja Brandon Graham korostavat joitain huippuhetkiä X Games Austinista Kun X Games juhli 20-vuotisjuhlavuottaan, sunnuntaina kruunattiin paikallinen poika Chase Hawk, X Games -debyytti Stadium SUPER Trucks -kilpailussa, uudessa naisten rullalautakadussa. johtaja ja ensimmäinen Major League Gaming -tapahtuma X Gamesissa.


Kaiken kaikkiaan viikon aikana jaettiin 60 mitalia 20 tapahtumassa. Kaikki, kuten he sanovat, on todella isompaa Texasissa. Nyjah Huston päätti X Games Austinin räjähdysmäisesti sunnuntaina ja voitti miesten Skateboard Streetin finaalin kaikkien aikojen korkeimmalla pistemäärällä X Games Skateboard Streetin finaalissa.


Suuret temput ja sulava tyyli ajoivat Lacey Bakerin ensimmäiselle X Games -kultaalleen Women's Skateboard Streetillä. Austinin paikallinen Chase Hawk kiersi BMX Parkin radan matkalla kultamitaliin sunnuntaina, ja Apdaly Lopez auttoi avaamaan uuden aikakauden voittaen kultaa Stadium SUPER Trucks -kilpailun X Games -debyyttisarjassa. Kun ensimmäinen X Games Austin on aivan nurkan takana, Austinin kaupunki valmistautuu toivottamaan virallisesti tervetulleeksi maailman huippuurheilun huippuurheilijat ja odotetut fanit.


Nelipäiväinen tapahtuma alkaa torstaina 5. kesäkuuta erilaisilla kilpailuilla ja yli tusinan musiikkiesityksellä muun muassa Kanye Westin, Mac Millerin, Flaming Lipsin ja Bad Religionin kanssa. ESPN ja ABC lähettävät kilpailuja yli maassa ympäri maailmaa, ja niitä isännöi olympialautailija ja X Gamesin kuusinkertainen mitali Louie Vito. Vito oli ensimmäinen, joka suoritti kaksinkertaisen velvollisuuden Winter X Gamesissa Aspenissa isännöimällä tapahtumia ESPN:lle ja kilpailemalla myös miesten lumilautailun Superpipessä.


Mikä teki tästä suorituksesta vielä vaikuttavamman, on se, että Vito pystyi pysymään keskittyneenä ja voittamaan hopeamitalin! Red Bull -urheilija Louie Vito esiintyi myös henkilökohtaisella treffeillä äskettäisessä "The Bachelorette" -jaksossa. Hill, kuoli pian tämän jakson kuvaamisen jälkeen varjoliito-onnettomuudessa, joka seurasi hänen aikansa ohjelmassa. Katso, kuinka Louie Vito hiljentää pienen äänen vatsassaan käyttämällä Oberton maukasta täysin luonnollista naudanlihapihviä ilman säilöntäaineita tai keinotekoisia ainesosia.


On melko vaikuttavaa, että ESPN-kommentaattori ja TV-juontaja Stephen A. Smith voi käyttää termiä "kaksoiskorkki" eikä anna sen kuulostaa ironiselta. Valtamediassa on paljon kyseenalaisia ​​lumilautailun käyttötapoja, mutta tuemme Louieta tässä mainoksessa, jota on pelattu NBA:n mestaruuden pudotuspelien aikana.


Ottaisimme kumminkin sponsoroinnin joka päivä, riippumatta siitä, pitäisikö meidän puhua sopivan urheilu-TV-juontajan kanssa, joka asui vatsassamme. Kun seuraavan kerran menet McDonald'siin, kannattaa pyytää kylmä juomasi Louie Vito -kupissa ja tietysti hampurilainen ja perunat Louie Vito -pussiin.


Myös Louie's McDonald'sin mainosta on esitetty kansallisessa televisiossa viime viikkoina. Jos unohdat sen, voit katsoa yllä olevan tv-spotin. Erityinen kiitos kuuluu McDonald'sille kaikesta, mitä he tekevät Louien hyväksi, erityisesti auttamalla hänen hyväntekeväisyysjärjestöään Louie Vito Rail Jam tänä vuonna.


Louie Vito päätti uskomattoman viikonlopun Winter X Gamesissa voittamalla hopeamitalin lumilautailun Superpipessä sunnuntai-iltana. Koska hän käyttää kypärää ajaessaan, et voi teknisesti sanoa, että Louie Vitolla oli kaksi hattua X:ssä, mutta ei voida kiistää, että hänen valintansa ilmoittaa ja kilpailla Aspenissa oli kunnianhimoinen yritys.


Itse asiassa Vitosta tuli ensimmäinen urheilija, joka isännöi ja kilpaili samoissa X Games -kilpailuissa. Kun kaikki oli sanottu ja tehty, näyttää siltä, ​​että X Gamesin isäntä ja kilpailija ei pidättele Louieta ollenkaan, kun hän yhdisti tarpeeksi korkkiruuveja löytääkseen itsensä palkintokorokkeen toiselta tasolta.


Tämä oli Viton kuudes X Games -mitali. Danny Davis voitti kultaa Viton, oli ehdottomasti kiireinen viikonloppu. Jokainen päivä alkoi valoisasti ja varhain TV-tuotantotapaamisilla, sitten Louie ja Brandon Graham isännöivät yhdessä suurinta extreme-urheilutapahtumaa.


Jokainen ilta päättyi myöhäisillan yhteenvetoon päivän aktiviteeteista ESPN:n Sportscenterissä. Louie esiteltiin ESPN:ssä, ABC:ssä ja ESPN3:ssa torstaista sunnuntaihin. Lisätietoja on osoitteessa xgames.


X Games Tignes Snowboard SuperPipe -kultamitalisti Louie Vito tekee kaksinkertaista työtä X Games Aspenissa tällä viikolla ja liittyy ESPN:n ja ABC:n rinnalle X Games Aspen -televisiolähetyksen isäntänä harjoitusten ja kilpailujen välillä Buttermilkissä Aspenissa Coloradossa. Se, että kilpailija isännöi lähetystä, on uusi käänne X Gamesille: Vito kilpailee miesten lumilautailun SuperPipe-pudotuskierroksella torstaina ja pääsee lähes varmasti sunnuntain finaaliin.


Hän on edennyt finaaliin seitsemässä yhdeksästä X Games -esiintymisestään, ja hän on jatkuva palkintokorokkeiden suosikki, kiitos hänen juoksunsa peräkkäisten kaksoiskorkkipyöräytysten variaatioiden. X Gamesin tiedottaja Grace Coryell sanoi, että Vito esiintyy 16 tunnin ajan Aspenista suunniteltujen televisiolähetysten ajan. X Games Aspen alkaa torstaina tammikuussa. Tapaa Olympic Snowboarding Teamin jäsen ja entinen Dancing With The Stars -kilpailija Louie Vito. Tässä jaksossa saamme selville, kuinka hän pääsi mukaan lumilautailuun, mikä vetää hänet urheiluun ja millaista on lumilautailijan elämäntapa.


Sellaisenaan USOC vastaa U:n koulutuksesta, osallistumisesta ja rahoituksesta. joukkueita olympia-, paralympia-, nuorisoolympia-, pan-amerikkalais- ja parapanamerikkalaisotteluihin, samalla kun hän palvelee olympialiikkeen taloudenhoitajana koko maassa. Lisätietoja USOC:sta ja urheilijoistamme saat kirjautumalla viralliselle verkkosivustolle osoitteessa www.


Olympialainen Louie Vito ja hänen perheensä lahjoittavat vuosittain pienelle Ohion yhteisölle hyväntekeväisyystapahtuman, joka tarjoaa aterioita ja rahaa apua tarvitseville perheille.


Tänä vuonna ei ollut toisin. Sää oli täydellinen, kohtuulliset lämpötilat ja runsaasti lunta tekivät osallistujille päivästä paljon hauskempaa kuin joitakin aiempia vuosia, paikallinen lumilautailija ja olympialainen sanoi ystäviensä kanssa polkujen välissä.


Hän palasi Loganin piirikuntaan norjalaisen lumilautailijan Kim Rune Hansenin kanssa juhlimaan lomaa ja rentoutumaan ennen kolmea seuraavaa kilpailua, jotka ratkaisevat olympiakentän. Rakastan olla kotona ja nähdä ystäviäni ja perhettäni. Yleisöä saapui katsomaan tai nimikirjoittamaan olympiavoittaja Louie Vitoa.


Louien ystävällinen persoonallisuus ja antelias luonne näkyvät hänen nimikirjoitustilaisuuksissaan. Louie käveli nimikirjoitusalueelle, ja hänet toivotti tervetulleeksi vuoristoratalle sopiva rivi, täynnä hulluja faneja. Hän allekirjoitti kaikkea t-paidoista julisteisiin yli kolmen tunnin ajan, hymyillen jokaisessa kohtaamisessa, antaen jokaiselle tähdelle osumalle fanille saman henkilökohtaisen huomion, jota voisi odottaa vanhalta ystävältä.


Tapahtuma jatkui ilotulitusnäytöksellä, joka vastasi mitä tahansa 4. heinäkuuta juhlia, ja musiikkiviihdettä tarjosi CJ the DJ Red Bull MXT:ssä ulkona ja sisällä. The Skratchmatik DJ Crew Daytonista Ohiosta lisäsi lyöntejä, jotka törmäsivät Loftin lattiaan Louiena. satoi väkijoukkoon tuhansia tarroja, t-paitoja ja hattuja. Pääpalkintona oli kaikki kulut maksettu matka, mukaan lukien lentoliput Windellin lumilautaleirille Mount Hoodissa, Oregonissa ratsastamaan jäätiköillä keskellä kesää.


Ilta huipentui rock-yhtyeen Shocking Bubba Deluxen energiseen, kovaan esitykseen. Kausi alkaa virallisesti 12. joulukuuta Dew Tourilla Breckenridgessä, Coloradossa.


Tämä on ensimmäinen Yhdysvaltojen olympiajoukkueen karsinnat. Louie keskittyi harjoittelemaan ja valmistautumaan kilpailuun, kun hän suostui solmimaan kumppanuuden kahden erittäin arvostetun sponsorin kanssa; Oberto All Natural Jerky nimesi hänet juuri kansalliseksi "Stokespersoniksi".


Louie keskittyy nyt Dew Touriin. Paine on korkea ja jokainen maa on lähettänyt "A"-joukkueensa kilpailemaan. Miesten lumilautailun Superpipe-finaalit ovat nähtävissä LIVE-lähetyksenä NBC-TV:ssä klo ET lauantaina 14. joulukuuta.


Katso, kuinka Louie Vito ilmoittaa uudesta kumppanuudestaan ​​Oberto Beef Jerkyn kanssa ja ota selvää, kuinka voit saada ilmaisen Oberton tai allekirjoitetun taulun Louien kanssa. Kuten Louie, kaikki luonnollinen ja valmistettu Yhdysvalloissa. americasprotein stoked NAPSAUTA TÄSTÄ vieraillaksesi Obertossa. fi ja opi sisäänpääsy. Louie Vito on NBC:n Today Showssa huomenna, tiistaina 28. lokakuuta, joskus aamulla itäisen normaaliajan aikaan.


Hänen on määrä olla myös Today Show -vieras jälleen tänä keskiviikkona, tällä kertaa Kathy Lee Giffordin ja Hoda Kotbin kanssa aamulla itäisen normaaliajan aikaan. Tarkista paikallisista tiedoista tarkat ajat, jolloin NBC Today Show on käynnissä aikavyöhykkeelläsi. Huomaa, että viime hetken muutoksia voi tapahtua. Viime perjantaina Louie liittyi Jim Romen kanssa keskustelemaan kuinka hän pääsi lumilautailuun, kuinka hän valmistautuu talviolympialaisiin ja paljon muuta.


Jim Rome Show esitettiin CBS Sports Networkissa. Jos et missannut televisiohaastattelun, katso yllä olevasta videosta Louien segmentin nauhoitettu esiintyminen viime perjantailta. Louien elämä on ollut hullua edellisen uutiskirjeen jälkeen. Hän on ollut non-stop harjoitustilassa sekä lumella että sen ulkopuolella. Tällä hetkellä olemme iloisia voidessamme toivottaa Team Vitoon kaksi uutta suurta yhteistyökumppania:. TD Ameritrade ja Smucker's. Louie Vito on erittäin innostunut työskentelemään näiden molempien olympiasponsoreiden kanssa ja on kiitollinen kaikesta heidän tuestaan ​​jatkaessaan matkaansa Sotšiin.


Louie on ajettavampi kuin koskaan ja on erittäin itsevarma vahvan kesäleirin lumilautailun jälkeen molemmilla vuorilla. Hood ja Uusi-Seelanti. Hän saavutti tavoitteensa ja keskittyi nyt vahvistumiseen henkilökohtaisen valmentajansa, Winning Factorin John Schaefferin kanssa. Olympialainen Louie Vito päätti kautensa dramaattisesti voittamalla kultaa Euro X Gamesissa, Euroopan tärkeimmässä lumilautailutapahtumassa Tignesissä, Ranskassa.


Amerikkalainen tähti voitti paikallisen sankarin Arthur Longon jännittävässä finaalissa. Louie oli viidennellä sijalla kolmatta juoksuaan. Se ei ollut vain Louien viimeinen juoksu, vaan se oli koko kilpailun viimeinen. Voisit vähentää jännitystä veitsellä, ja Louie teki loistavan esityksen. Vito nosti huomattavasti amplitudiaan ja lopulta saavutti tempun, jota hän oli työskennellyt koko kauden - valtavan takapuolen kaksoismeloninapauksen. Yleisö kiihtyi, kun Louie saavutti kauden parhaan juoksunsa.


Paine kasvoi, kun tuomarit pohtivat useita minuutteja ennen kuin he antoivat lopullisen tuomionsa. Massiivinen yleisö reagoi, kun Vito teki korkeimman pistemäärän ohittaen ranskalaisen Arthur Longon, joka johti ensimmäisestä juoksusta viimeiseen. Tämä oli Viton toinen X Games Europe -kultamitali ja viides X Gamesin kokonaismitali. On hullua olla täällä ja olla niitä tyyppejä, jotka todella työntävät urheilua. Louie Vito yrittää voittaa toisen kultamitalinsa Euro X Games -finaaleissa torstaina 21. maaliskuuta toista maailman parhaiden halfpipe lumilautailijoiden pinoa vastaan.


Tämä on neljäs Euro X Games -kilpailu, ja Vito on voittanut jokaisessa: kultaa vuonna ; Hopeaa ja pronssia Finaalien pitäisi olla viihdyttävä tapahtuma, sillä sekä Louie Vito että Iouri Podladtchikov I-Pod ovat molemmat voittaneet X Games Europen kultamitaleita ja molemmat ovat olleet palkintokorokkeella kaikissa Euro X Gamesissa. Kahdeksan miehen finaalissa on kansainvälinen kenttä, johon kuuluvat muut olympialaiset Peetu Piiroinen Suomi, Scotty Lago USA, Arthur Longo France ja Christian Haller Sveitsi.


Jokainen ratsastaja saa kolme juoksua, joten sinun ei tarvitse pidätellä mitä temppuja tulet todistamaan. Valmistaudu siis ja pidä kiinni paikoistasi, sillä tämä on todella jännittävä X Games katsottava. Katso finaalit ESPN:stä - torstaina 21. maaliskuuta klo 13 ja 19 EST. Tärkeä ensimmäinen U. Open at Vail ylitti kaikki odotukset, ja maailman parhaat lumilautailijat kohtelevat ennätysmäärää urheilun historian edistyksellisimmällä ratsastuksella.


Finaaliin päässeet 12 miestä tekivät melkoisen show'n - heittivät niin suuria temppuja, että on vaikea kuvitella, kuinka tämä urheilu voisi mahdollisesti edetä näiden urheilijoiden jo ajamaa tasoa pidemmälle. Tähän tapahtumaan osallistui suurin osa Vancouverin olympialaisista, mukaan lukien kaikki kolme mitalialaista. Monet näistä olympialaisista eivät edes päässeet finaaliin. Kun kaikki oli sanottu ja tehty, Louie Vito laskeutui kolmannelle sijalle. Louie polki jännittäviä juoksuja ja laski useita tuplakorkkeja helposti. Hän otti valtavan riskin aloittaen kaksinkertaisella rampaajalla, mutta riski kannatti, sillä se sai hänet palkintokorokkeelle.


Snowboarder-lehden toimittaja Pat Bridges sanoi, että "nähdessään Louie Viton uuden ja massiivisen finaalin juoksun" muistutti häntä siitä, että Open on paikka, jossa ratsastajat tulevat paljastamaan temppuja, joita he työskentelevät niin kovasti oppiakseen.


Jopa U:n jälkeen. Open päätti lähteä vaeltamaan länteen 30 vuoden jälkeen Strattonissa, Vermontissa, jotkut asiat eivät koskaan muutu. Seuraavaksi Louie matkustaa Osloon Norjaan kilpailemaan Arctic Challenge Invitationalissa. Katso Louie ABC-TV-ohjelmasta "Good Morning America" ​​Winter X Gamesissa Aspen Training For Extreme Sportsissa. Louie antoi äskettäin lumilautailutunteja ABC-TV:n juontajalle Ginger Zeelle "Good Morning America" ​​-ohjelmassa. Parhaat asiat elämässä ovat odottamisen arvoisia. Team Toyota Winter X Games -urheilijoiden odotus on ohi: lumilautailijat Louie Vito ja Elena Hight sekä vapaahiihtäjä Simon Dumont.


Kun seuraat heidän matkaansa, jaa suosikkihetkisi heidän matkoiltaan tai omasi! TeamToyota Louie kilpailee Winter X Gamesissa Aspen Coloradossa 24.-27. tammikuuta.


Se ei voisi olla parempaa. Se on täysin päinvastainen sää kuin viime vuonna, jolloin satoi. Se onnistui viime vuonna, mutta lumi tekee siitä paljon hauskempaa. Tapahtuma jatkui ilotulitusnäytöksellä ja musiikkiviihdettä tarjosi CJ the DJ Red Bull MXT:ssä ulkona ja sisällä The Skratchmatik DJ Crew Daytonista, Ohiosta lisäsi lyöntejä, jotka törmäsivät Loftin lattiaan, kun Louie levitti yleisöä tuhansilla tarroilla. , t-paidat ja hatut.


Pääpalkintona oli kaikki kulut maksettu matka Windellin kesähiihto- ja lumilautaleirille Mount Hoodissa, Oregonissa. Ilta huipentui Red Bullin Soundstage-artisti Ron E:n villiin esitykseen. Koko Keskilännen alue on aina kiitollinen siitä, mitä Viton perhe on tehnyt paitsi yhteisön ja sen asukkaiden hyväksi, myös paikallisen lumilautailuelämän ja kaikkien lasten puolesta, jotka pitävät kiinni siitä unelmasta, että he voivat jonain päivänä kasvaa ja kävellä Louie Viton jalanjälkiä.


Dew Tour Breckenridge Coloradossa oli kauden ensimmäinen suuri kilpailu ja kentällä olivat maailman parhaat halfpipe-lumilautailijat. Päivän päätteeksi se oli aivan kuten viime kaudella, koska jälleen kerran palkintokorokkeella istuivat samat kaksi ratsastajaa - Shaun White ja Louie Vito.


Ensimmäisellä kahdesta finaalin juoksullaan Louie Vito, joka on ollut laajassa harjoitusohjelmassa vuodesta lähtien, osoitti nopeasti ponnistelujensa tulokset yhdistämällä joukon temppuja, joihin sisältyi peräkkäisiä korkkia - tuloksen varmistaminen. Sitten oli Shaun Whiten vuoro. White suoritti lähes virheettömän juoksun, joka sisälsi erittäin suuren ja tyylikkään takaosan ilmaa, peräkkäin kaksoiskorkkia ja hänen patentoidun kaksois-Mctwistin, johon tuomarit palkitsivat Kaikkien katseet kääntyivät takaisin Vitoon hänen toisella juoksullaan, ja hän vaikutti valmiilta. juoksemaan Whiten johtoon.


Silti viime vuoden Dew Cup -mestari horjui muuten loistavan juoksun viimeisessä tempossa, mikä pyyhkii kaikki mahdollisuudet ohittaa White. En saanut tarvitsemaani napsautusta.


Minulla on muutamia temppuja, joita en päätynyt tekemään ja jotka minulla on laukussani", sanoi Vito, jonka vankka selkänojan kaksoiskorkki toi hänelle hopeaa. En ole tehnyt paljon noita temppuja maaliskuun jälkeen. En todellakaan stressaa sitä. Minulla on vielä temppuja tekemättä. Grand Prix, pysäkki 1 Copper Mountainilla, CO, tammikuussa, Louie Vito kertoo Dew Cup -voittostaan ​​viime kaudella ja odottaa uutta Winter Dew Touria Breckenridgessä, CO.


Lumilautailukauden ensimmäinen tapahtuma alkaa tällä viikolla Winter Dew Tourilla Breckenridgessä, Coloradossa. Kaksikymmentäkaksi maailman parasta lumilautailijaa, mukaan lukien Louie Vito, Shaun White ja Iouri Podladtchikov I-Pod, esitellään talven toimintaurheilukauden ensimmäisessä suuressa tapahtumassa.


Älä missaa kaikkia 11 tuntia Breckenridgen TV-lähetystä! Älä missaa live-lähetyksiä, urheilijahaastatteluja, alan sisäpiiriläisiä ja Breckenridgen kulissien takana tapahtuvaa toimintaa. Katso Stunt Nationin viimeisin jakso - "Half-pipe Snowboarding with olympian Louie Vito". Ammattimainen lumilautailija Louie Vito vierailee Stunt Nation Housessa Sal Masekelan kanssa keskustelemassa lumilautailusta, olympialaisista ja siitä, mitä tarvitaan takapuolen naulaamiseen. Louie Vito esiintyi äskettäin uudessa Toyota-mainoksessa yhdessä muiden Toyota-tiimin jäsenten kanssa.


Team Toyota Action Sports -urheilijat Bob Burnquist, Jamie Bestwick ja Drew Bezanson käyttävät Toyotan saatavilla olevaa Entune®:a löytääkseen täydellisen rantatelakan vetäessään temppuja veteen. Katso, kuinka talviurheilijat Louie Vito, Elena Hight ja Simon Dumont heittävät lunta seokseen, jotta he saavat ilmaa.


Seuraa teamtoyotaa saadaksesi lisää videoita ja sisältöä. Louie Vito on kutsuttu Salt Lake Cityn taideinstituutin aloituspuhujaksi. Tämä saattaa olla ensimmäinen kerta, kun toimintaurheiluurheilija on koskaan pitänyt yliopiston avajaispuheen. Tässä on mitä akateeminen johtaja Todd Maetanin oli sanottava, kun heiltä kysyttiin, miksi he kutsuivat Louie Viton aloituspuhujakseen: "Monet opiskelijoistamme ovat innokkaita lumilautailijoita ja lumilautailun median luojia.


Paikalle odotetaan noin 1 henkilöä. Kahdenkymmenen minuutin puheen aiheena on "Ota paikkasi haastavina aikoina. Louie selittää joitain urheilunsa kielenkäyttöä ja keskustelee siitä, palaako hän tanssilattialle "Dancing With The Stars" -elokuvan kaikkien tähtien painoksessa! Katso Louien haastattelu Young Hollywood -juontaja Nikki Novakin kanssa KLIKKAAMALLA TÄSTÄ. Olympialainen Louie Vito päätti erinomaisen kauden noustamalla hopeamitaliin miesten lumilautailun SuperPipe-finaalissa Euro X-Gamesissa Tignesissä, Ranskassa.


Viton viimeinen juoksu sisälsi neljä peräkkäistä kaksoiskorkkia ja massiivisen viimeisen osuman. Hän on ainoa lumilautailija maailmassa, joka voi laskea neljä kaksoiskorkkia peräkkäin.


U. syntyperäinen palkittiin kollegalla amerikkalainen Shaun White vei kotiin kultamitalin. White teki lähes virheettömän ensimmäisen juoksun, jolla saavutettiin Tämä oli Viton neljäs Winter X Games -mitali, joka voitti kultaa viime vuonna. Vito on edelleen johdonmukaisuuden malli. Hän on nyt noussut palkintokorokkeelle ennennäkemättömässä 17 viimeisestä 20 pro superpipe -kilpailustaan ​​olympialaisten jälkeen ja 8 yhdeksästä kilpailusta tänä vuonna. Aiemmin tänä vuonna hän voitti toisen peräkkäisen Dew Tourin yleismestaruutensa ja neljännen U:nsa.


Grand Prix -yleistitteli. Katsoaksesi Louie Viton hopeamitalin Winter X Games Tignes -finaaleista KLIKKAA TÄSTÄ. Se oli päivä, joka jää historiaan monista syistä - sää oli täydellinen, kilpailut menivät lankaan ja ennätysmäärät laskeutuivat Strattoniin osaksi U:n maamerkkiä 30-vuotisjuhlavuotta.


Miesten halfpipe-kilpailu oli ehdottomasti kovaa, ja palkintokorokkeet vaihtelivat jatkuvasti finaalin ajan. Se oli epäilemättä yksi parhaista viime aikoina, menneen U:n kanssa.


Avoimet mestarit, kuten Danny Kass ja Shaun White, taistelevat parhaiden ratsastajien, kuten Louie Viton ja Iouri Podladtchikovin kanssa. Shaun White putosi ensimmäisenä miesten halfpipe-finaalissa asettaen riman korkealle arvosanalla. Loput miesten halfpipe-palkintokorokkeesta ratkesi vasta viimeisillä kierroksilla, ja sekä Louie Vito että Benji Farrow ansaitsivat toisen ja kolmannen sijan kolmannen juoksun jälkeen. ja molemmat antoivat kaikille paljon kannustavaa.


Louie Vito oli lähimpänä Whiten juoksua ja paransi tulostaan ​​kolmannella juoksulla. Vito on ainoa ratsastaja maailmassa, joka on tehnyt niin kilpailussa. Tämä oli Viton toinen kerta, kun hän voitti hopeamitalin tässä arvostetussa tapahtumassa, joka alkoi tiistaina ja jossa oli karsintaajoja koko viikon ajan.


Se merkitsee myös Vitolle ennennäkemätöntä 15 palkintopalkintosijaa hänen viimeisissä 18 maailmanluokan tapahtumassa! Amerikkalaiset ratsastajat pyyhkäisivät palkintokorokkeelle, kun sveitsiläinen Christian Haller jäi hieman neljänneksi, jota seurasivat amerikkalainen Greg Bretz, japanilainen ratsastaja Taku Hiraoka ja sveitsiläinen Iouri "I-Pod" Podladtchikov.


Louie matkustaa tällä viikolla Tignesiin, Ranskaan tämän talven lumilautailukauden viimeiseen tapahtumaan, European X Games -tapahtumaan.


Lisätietoja Louien 2. sijan tuloksista U. Avaa virallisella U. Avaa verkkosivusto KLIKKAAMALLA TÄSTÄ. Toinen aurinkoinen sininen taivas päivä loisti Mammoth Mountainin Kaliforniassa Yhdysvaltoihin. Grand Prix Halfpipe -finaalit. Olympialainen Louie Vito tavoitteli ennennäkemätöntä 4. Grand Prix -yleistitteliä. Hänen tiellään oli vain yksi suuri este, hänen täytyi voittaa tämä tapahtuma voittaakseen tittelin. Louie Vito heitti alas vaikuttavan ensimmäisen juoksun, joka sisälsi kaksinkertaisen rampautuksen ja korkeamman amplitudin jokaisessa osumassa kuin useimmat kilpailun.


Tämä juoksu nosti hänet 1. sijalle. Kun toinen juoksu pyörähti ympäri, kaikki urheilijat alkoivat nostaa sitä, ja toinen olympialainen Greg Bretz pudotti Louie Viton pois palkintopallin ylimmältä paikalta vakaalla juoksulla ja ansaitsi hänelle oli huipussaan, koska vain yksi ratsastaja oli jäljellä.


Kysymys oli siitä, voisiko Louie Vito ottaa haasteen vastaan ​​ja tehdä tarpeeksi korkeita voittaakseen tämän tapahtuman, mutta jos hän onnistui paremmin, Bretzin Viton tiedetään ajavan erittäin hyvin paineen alla, ja hän käytti kaiken hyödyn irti heittämällä 3 kaksoiskorkkia. ja valtava paahtopaisti hänen viimeisellä osumallaan, mikä paransi pisteensä arvoon. Tämä voitto teki hänestä kansallisen mestarin neljännen kerran viimeisen 5 vuoden aikana.


Viritä katsomaan jännittävää Mammoth U:ta. Grand Prix Superpipe -tapahtuma NBC-TV:ssä lauantaina, 10. maaliskuuta, keskipäivällä itäistä aikaa! Lisätietoja Louie's U. Grand Prix yleisen mestaruuden titteli virallisella U. Lumilautailusivusto KLIKKAA TÄSTÄ.


Koe Red Bullin maailma kuin et ole koskaan ennen nähnyt. Verkon parhaiden toimintaurheiluleikkeiden ja YouTuben eksklusiivisten sarjojen avulla valmistaudu siihen, että "stoke factor" on kaikkien aikojen huippu. Progressiivinen lumilautailija Louie Vito ottaa vastaan ​​online-sarjan, joka sisältää elämää rinteillä – kilpailuja, videokuvauksia, aseita ja paljon silppuamista. Palaa tänne joka toinen keskiviikko katsoaksesi "Livin' Louie Viton" viimeisimmän jakson. Louie on ollut tehtävässä tänä keväänä ja kesänä keskittyen intensiivisesti olemaan paras mahdollinen.


Hän on muuttanut tapaansa syödä ja harjoitella tekemällä yhteistyötä maailman parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Hänen edistymisensä näkyy parhaiten tässä kuvassa.


Ja kyllä, Louie on oikealla oleva henkilö. Louie Vito on harjoitellut kovaa tänä kesänä. Hänen kykynsä keskittyä käsillä olevaan tehtävään antoi hänelle mahdollisuuden tehdä erittäin vaikeita temppuja, kun se oli tärkeää. Alkaen semifinaalista ja aina kolmannen ja viimeisen juoksunsa finaalissa, Louie vahvistui ja parani.


Vito meni johtoon toisella juoksullaan Cripplerilla, Backside Mutella, Frontside Double Corkilla, Cab Double Cork Truckdriverilla ja Frontsidella ja oli edelleen ensimmäisellä sijalla kolmannella kolmesta finaalikierroksestaan. Tämä kilpailu ei ollut vielä läheskään ohi, kun Ryo Aono pääsi haluttuun juoksuun. Se alkoi vahvasti Frontsidesta, joka johtaa ohjaamoon, Frontside, Backside ja Frontside Double Cork.


Vito yritti vastata valtavilla peräkkäin kaksoiskorkeilla viimeisellä juoksullaan, mutta ei saanut sitä yhteen. Kuten aina, Louie yritti nostaa antea ja jos hän olisi laskeutunut tuolle lennolle, tuloksesta ei olisi ollut epäilystäkään. Louien pisteet hänen toisesta lenssään pitivät toisen sijan palkintokorokkeella.


Vito jatkaa upeaa sarjaansa, joka on nyt yhdeksässä palkintokorokkeella Vancouverin olympialaisten jälkeen! Lisätietoja New Zealand Openista KLIKKAAMALLA TÄSTÄ. Euro X Gamesissa Louie Vito heitti Michalchukille kaksinkertaisen vammautujan etupuolelle kaksinkertaisen korkin ohjaamon kaksinkertaisen korkin etupuolelle, mikä nosti hänet ensimmäiselle sijalle pistemäärällä. Katso Louien voittaja Euro X Games Superpipe -finaalit KLIKKAA TÄSTÄ.


Jos haluat koskaan kuulla ilmeikkäästi SuperPipe-faneja, katso tapahtuma Tignesissä, Ranskassa. Jokaisen perjantain, 18. maaliskuuta illan Winter X Games Europen viimeisen tapahtuman osuman jälkeen yli 22 hengen joukosta nousi jotain mölytyksen ja huokauksen väliltä. Winter X Europen kultamitalista puolustava Iouri Podladtchikov oli yksi harvoista ratsastajista, jotka pystyivät. pitääkseen vakaan ensimmäisen juoksun.


Sitten tuli Louie Vito. Vito heitti Michalchukille tuplakorkin etupuolelle kaksoiskorkista ohjaamoon tuplakorkilla etupuolelle, mikä nosti hänet ensimmäiselle sijalle Vitolla on ollut jo jonkin aikaa kolme tuplaa juoksussaan, mutta tänä iltana hän nosti niitä hieman korkeammalle.


Viime vuonna en mennyt niin suureksi, ja se näkyi tuloksessani. Tämä on ensimmäinen X Games -kultamitalini. Ilmeisesti olen siis järkyttynyt. Onnittelut Louielle siitä, mitä monet pitävät yhdeksi kaikkien ammattiratsastajien parhaista halfpipe-kausista!


Lisätietoja ja video Louien voittokilpailusta KLIKKAAMALLA TÄSTÄ. Mammothissa yksi yleisön suosikeista, Louie Vito, ei valitettavasti päässyt ensimmäiseen juoksuaan ensimmäisellä finaalikierroksella. Vaikka se ei ollutkaan juuri se tapahtumatulos, jota hän odotti, Vito oli silti iloinen saadessaan kauden toisen sarjan kokonaistittelinsä. Toivoisin tietysti olevani hieman korkeammalla. Haluat aina tehdä paremmin ja paremmin. Pysyin jaloillani oudon ensimmäisen lenkin jälkeen.


Vein kotiin haalarin, mikä on hyvä, joten olen siitäkin iloinen", Vito sanoi. Lisätietoja ja kuvia Mammoth Grand Prix -kilpailusta KLIKKAAMALLA TÄSTÄ. Louie Vito voitti Winter Dew Tourin kaksi ensimmäistä pysähdystä ja saapui viimeiselle pysähdyspaikalle Utahissa Toyotan mestaruuskilpailuissa, jotka suosivat Dew Cupin kokonaisvoittoa. Kun Snowbasiniin oli jäljellä vielä yksi ratsastaja, Louie Vito kiinnittyi, keskittyi ja aloitti viimeisen juoksunsa.


Voitettuaan sekä Breckin että Killingtonin pysähdyksillä ja nykyisenä Dew Tourin pistejohtajana hänen tarvitsisi sijoittua vain kuudenneksi tai paremmaksi voittaakseen kruunun. Vito putoaa sisään, tuplaa peräkkäin, mutta liukuu ulos viimeisestä osumasta. Yleisö odotti, ja Louie teki sen. Louie Vito oli äskettäin ehdolla Dew Tourin vuoden Powerbar Performance of the Year -palkinnon saajaksi hänen viimeisen voittonsa jälkeen Dew Tourin Killingtonin pysäkillä.


Sellaisen voittokierroksen aikana, joka olisi helposti voinut olla paineeton, Louie Vito ei voinut vastustaa heittämistä ja hän nosti viimeisellä juoksullaan etuaan peräkkäin korkilla ja muilla. Louie Vito, joka tähän asti on aina ollut Winter X morsiusneito, mutta ei koskaan morsian, voitti ensimmäisen Winter X -mitalinsa Yhdysvalloissa Winter X Games 15 -tapahtumassa Aspen Coloradossa.


Se olisi luultavasti voinut näyttää hieman paremmalta, mutta pysyin jaloillani. On mukavaa tehdä sitä kaikkien näiden ihmisten edessä. He ovat niin innoissaan, ja on aina mukavaa olla ihmisten kanssa, jotka ovat vain innostuneet lumilautailusta. Hän palkkasi Yelawolfin ja DJ Z Tripin repimään sen lavalla Aspenin legendaarisessa Belly Upissa. Lisätietoja Winter X Games 15 Superpipe -finaaleista Snowboardermagissa. com KLIKKAA TÄSTÄ. Louie Vito on aloittanut samalla tavalla kuin hän lopetti - palkintokorokkeella.


Olympialainen voitti toisen peräkkäisen Dew Tourin ja kolmannen peräkkäisen superpipe-tapahtumansa Winter Dew Tourilla, pysäkki 2, Killingtonissa, Vermontissa. Vito avasi kauden joulukuussa voitolla Visa Grand Prix'ssa, ja sitä seurasi myöhemmin joulukuussa toinen voitto Dew Tourin ensimmäisellä pysäkillä Breckenridgessä, CO. Vito olisi voinut voittaa jommallakummalla kahdesta juoksunsa tänä viikonloppuna, sillä hän oli ainoa ratsastaja finaalissa, joka sai kaksinkertaisen korkin, puhumattakaan kahdesta selästä.


Se, mikä olisi voinut olla risteilevä voittokierros sen jälkeen, kun hänet oli jo nimetty voittajaksi, Vito nosti etua etuosan kaksoiskorkilla 10, ohjaamon kaksoiskorkilla 10, rampauttavalla paahtopaistillaan, Michalchukilla ja Viton etupuolella on ranskaksi "Chez Vito". Viton omistusmerkki on "de Vito". Kirjaudu sisään. Opiskele nyt. Katso vastaus. Paras vastaus. Tämä vastaus on: �� Hyödyllinen.


Opinto-oppaat. Ihmisen anatomia ja fysiologia 21 korttia. Keskiaivot sisältävät. Mihin psykologian aaltoon Gestalt-psykologia kuuluu. Havainto on kykyä käsitellä tietoa. Kaikkien aikojen tehokkain Pokemon. K: Seurustelevatko louie vito ja linn haug?


Kirjoita vastauksesi Aiheeseen liittyvät kysymykset. Seurustelevatko chelsie hightower ja louie vito? Seurustelevatko Louie Vito ja Chelsie Hightower? Milloin Louie Vito syntyi?? Mikä on Louie Viton syntymäpäivä?? Kuinka vanha on Louie Vito?? Kenet monta mitalia louie vito voitti? Onko louie vito naimisissa?? Onko louie vito kääpiö? Missä louie vito asuu? Montako olympialaista Louie Vito on osallistunut?? Mitkä ovat The Daily Habit - Louie Vito - 1 -julkaisun julkaisupäivät?. Mitkä ovat The Daily Habit - Louie Vito - 2:n julkaisupäivät?.


Mitkä ovat Stunt Nation - Louie Viton julkaisupäivät? ? Onko Louie Vito kristitty?? Kuinka paljon rahaa louie vito tienaa? Oliko Louie Vito voimistelija? Onko louie vitolta lainauksia??


Onko louie vito ja chelsie hightower suudeltu? Missä elokuva- ja televisioprojekteissa Louie Vito on ollut?? Onko Louie Vito olympialaisissa? Onko Louie Vito tupakoitsija?? Kuinka Louie Vito aloitti lumilautailun?? Mitkä ovat Viva la Bam - Dating Don Viton julkaisupäivät? ? Onko louie vito lasien tuotemerkki? Miten sanotaan Vito's ranskaksi? Opinto-oppaat. Trendaavat kysymykset. Onko muiden ihmisten postin tuhoaminen laitonta?? Onko ihmiselle koskaan lähetetty Yhdysvaltain postipalvelun kautta??


Kuinka monta kertaa Justin Bieber sanoo "vauva" laulussaan "Baby"? Mistä Christopher Plummer sai arven leukaansa??

No comments:

Post a Comment