Tuesday, December 21, 2021

Neuvoja mustien miehille treffailusta

Neuvoja mustien miehille treffailusta



Zondra Hughes. Valkoisen miehen on oltava valmis työskentelemään saadakseen paremman käsityksen siitä, kuinka rotu ja sukupuoli kohtaavat eri tavalla kaikille, ja hänen on myös oltava valmis vastustamaan epäoikeudenmukaisuutta, jota heidän kumppaninsa joutuvat kestämään. Mutta sinäkään et valehtele. Ole hyvä ja kohtele meitä sellaisina. Vartalopoliisi: koska ruumiisi kuuluu sinulle! Pidän seurustelusta, koska nautin naisen seurasta, neuvoja seurustelu mustien miehille. Pienellä ystävällisyydellä voi mennä pitkälle, sanoo David, kokki ja kouluttaja.





TEE: Pysy uskollisena itsellesi.



LtoR: Jeff, Rendel, Torri, Maze, Gina B. Reaalikeskustelu ihmissuhteista: miehen näkökulmasta. Kun ryhdymme suhteeseen yhdessä, koska olen puoliksi mies ja hän puoliksi nainen, saamme vähemmän kuin mitä meillä olisi pitänyt olla suhteessa.


Työskentele kokonaisuuden eteen neuvoja seurustelu mustien miehille. Kokonaisena voin erottaa kuka on kokonainen ja kuka ei. Et voi mennä sisään pyytämällä häntä antamaan sinulle prosentteja ja sinä annat vain. On totta, että et avaudu kaikille tapaammillesi. Mutta sinäkään et valehtele.


Voit puhua asiat olemassaoloon. Hän ymmärtää, että "vauvani työskentelee kovasti, hänellä on yhden hengen juhlat tänä iltana, joten tänä iltana kun hän tulee kotiin, aion tehdä jotain hänelle.


Pidän seurustelusta, koska nautin naisen seurasta. Neuvoja mustien miehille treffailusta VOI luopua siitä ja sitten pakottaa hänet juoksemaan. Yksi paneelin suurimmista keskusteluista koski sitä, kuka ottaa välilehden ensimmäisellä treffeillä. Tapaaminen kaksinkertaistaa hänen kulut, sanoo poliittinen analyytikko ja WVON-lähetyspersoona Maze Jackson. Jos hän menee ulos syömään pihviä, hän syö kaksi pihviä ja neljä juomaa, kun ajattelet shekkiä ja välilehteä ja ritarillisuutta - uskon, että meidän pitäisi poimia välilehti - mutta [päätös siitä, kenen pitäisi maksaa päivämäärä] tekee neuvoja seurustelu mustien miehille paljon tekemistä rahoituksen kanssa.


Mutta jos hän vaatii, se on kuin roolin vaihtoa - miehenä et halua antaa sen tapahtua. Jeff, neuvoja seurustelu mustien miehille, perustaja, Black Box Creative, neuvoja seurustelu mustien miehille. Äitini ja isäni ovat olleet naimisissa 37 vuotta, ja isäni ottaa välilehden. Arvostan, kun nainen tarjoaa. Tee tarjous ja yritä ja anna miehen päättää. Päävalikko U. Uutiset U. Uutiset Maailman uutiset Liiketoimintaympäristö Terveys Koronavirus Sosiaalinen oikeudenmukaisuus.


Politiikka Joe Bidenin kongressin ekstremismi. Yhteisöt Queer Voices Women Black Voices Latino Voices Aasian äänet, neuvoja seurustelu mustien miehille. Erikoisprojektit Highline. HuffPostin henkilökohtaiset videohoroskoopit. Kumppaneidemme perintö elää lahjasi tasolla. Kansainvälinen Australia Brasilia Kanada España Ranska Ελλάδα Kreikka Intia Italia 日本 Japani 한국 Korea Québec U. Seuraa meitä. Ehdot Tietosuojakäytäntö.


Zondra Hughes. Ray, henkilöresurssien ammattilainen. David, kokki ja kouluttaja. TEE: Yllätä hänet ystävällisillä teoilla. Pienellä ystävällisyydellä voi mennä pitkälle, sanoo David, kokki ja kouluttaja.


Poliittinen analyytikko ja WVON-lähetyspersoona Maze Jackson. DO: Ymmärrä, että seurustelu on kallista. fi Stephan. Ehdota korjausta. Mitä Neuvoja mustien miehille treffailusta. Peng Shuai kertoo kiinalaiselle lehdelle, ettei hän koskaan kirjoittanut joutuneensa pahoinpitelyyn. Uusi protestien vastaisten lakien sato uhkaa ensimmäisen muutoksen oikeuksia. Räppäri Drakeo The Ruler puukotettiin kuolemaan LA Music Festivalilla.





sinkkutreffit eroaville miehille



Kokonaisena voin erottaa kuka on kokonainen ja kuka ei. Et voi mennä sisään pyytämällä häntä antamaan sinulle prosentteja ja sinä annat vain. On totta, että et avaudu kaikille tapaammillesi. Mutta sinäkään et valehtele. Voit puhua asiat olemassaoloon. Hän ymmärtää, että "vauvani työskentelee kovasti, hänellä on yhden hengen juhlat tänä iltana, joten tänä iltana kun hän tulee kotiin, aion tehdä jotain hänelle. Pidän seurustelusta, koska nautin naisen seurasta. Voit luopua siitä ja sitten saada hänet juoksemaan.


Yksi paneelin suurimmista keskusteluista koski sitä, kuka ottaa välilehden ensimmäisellä treffeillä. Tapaaminen kaksinkertaistaa hänen kulut, sanoo poliittinen analyytikko ja WVON-lähetyspersoona Maze Jackson. Jos hän menee ulos syömään pihviä, hän syö kaksi pihviä ja neljä juomaa, kun ajattelet shekkiä ja välilehteä ja ritarillisuutta - uskon, että meidän pitäisi poimia välilehti - mutta [päätös siitä, kenen pitäisi maksaa päivämäärä] liittyy paljon rahoitukseen.


Mutta jos hän vaatii, se on kuin roolin vaihtoa - miehenä et halua antaa sen tapahtua. Jeff, perustaja, Black Box Creative. Äitini ja isäni ovat olleet naimisissa 37 vuotta, ja isäni ottaa välilehden. Arvostan, kun nainen tarjoaa. Tee tarjous ja yritä ja anna miehen päättää. Päävalikko U. Uutiset U. Uutiset Maailman uutiset Liiketoimintaympäristö Terveys Koronavirus Sosiaalinen oikeudenmukaisuus. Politiikka Joe Bidenin kongressin ekstremismi.


Yhteisöt Queer Voices Women Black Voices Latino Voices Aasian äänet. Erikoisprojektit Highline. Mutta ennen kuin pääset sinne, sinun on suoritettava itsetutkiskelu selvittääksesi, miksi tarkalleen ottaen haluat seurustella mustien naisten tai tietyn mustan naisen kanssa.


Tässä on joitain kysymyksiä pohdittavaksi:. Jos vastaat johonkin näistä kyllä, sinun tulee ottaa askel taaksepäin arvioidaksesi uudelleen. Nämä ovat haitallisia stereotypioita, jotka eivät ainoastaan ​​tee mustasta kumppanistasi epämukavaa, vaan myös syrjäyttävät heidät entisestään.


Jos vastasit näihin kysymyksiin ei ja luulet nuo mustaa naiseutta koskevat oletukset suorastaan ​​järjettöminä vihjeinä: ne ovat , niin ehkä olet hyvällä tiellä osoittamaan mustalle naiselle, että haluat seurustella täydellisen ihmisen etkä stereotypian kanssa!


Kun kohtelet mustaa naista tällä tavalla, annat ymmärtää, että olemme poikkeuksia säännöstä – sääntönä on, että mustat naiset eivät ole houkuttelevia, älykkäitä tai heillä ei ole muita positiivisia ominaisuuksia.


Ja kun nämä stereotypiat sisäistetään ja sitten ilmenevät yhteiskunnassa, sillä voi olla vakavia seurauksia. Useimmiten meistä etsitään töitä, emme saa riittävää koulutusta tai sairaanhoitoa, ja meitä vangitaan paljon useammin kuin valkoisia kollegamme, koska mustasukkaisuus liittyy harvoin positiivisuuteen. Joten torjuaksesi kansamme haitallisia stereotypioita, yritä onnitella meitä ilman varoitusta! Muista sen sijaan, että mustilla naisilla, kuten kaikilla ihmisillä, on erilaisia ​​kiinnostuksen kohteita, taustoja ja esteitä, joita he kohtaavat päivittäin.


Yritä ajatella mustaa naista yksilönä, ei kokonaisen monipuolisen ryhmän valittuna puhujana. Mustien naisten fetisointia esiintyy monissa eri muodoissa, mutta eräitä yleisimpiä ovat mustien naisten kvantifiointi ja heidän odotetaan noudattavan stereotypioita.


Tämä syrjäyttää meidät entisestään saamalla näyttämään siltä, ​​että olemme jotain eksoottista, vaikeasti havaittavaa ja salaperäistä. Mutta mustat naiset ovat täysin lihallisia, kolmiulotteisia ihmisiä, joilla on erilaisia ​​ajatuksia, kykyjä, arvoja ja intohimoja.


Ole hyvä ja kohtele meitä sellaisina. Arvosta meitä monipuolisuudestamme ja pienistä omituisuuksistamme, jotka tekevät jokaisesta meistä niin erityisen. Jenika McCrayer on jokapäiväisen feminismin kirjoittaja. Virginiasta kotoisin oleva BA-tutkinto nais- ja sukupuolitutkimuksesta The College of William and Marysta, hän suorittaa parhaillaan maisterintutkintoa samalla alalla. Tämä AmeriCorps-alumni on intohimoinen yhteisöpalveluun ja pyrkii ymmärtämään paremmin, kuinka syrjäytyneet väestöt saadaan mobilisoitua palvelun ja aktivismin avulla.


Jenika pitää myös hyvistä kirjoista, huonoista kauhuelokuvista, päiväunista ja rannasta. Seuraa häntä Twitterissä JenikaMc. Lue hänen artikkelinsa täältä. Sitä käyttävät sadat yliopistot, voittoa tavoittelemattomat organisaatiot ja yritykset.

No comments:

Post a Comment