Tuesday, December 21, 2021

Onko tytöille olemassa dating sim -pelejä?

Onko tytöille olemassa dating sim -pelejä?



Ne edustavat erilaisia ​​kyyhkysrotuja tavallisesta kivikyyhkystä fantail-kyyhkyseen uneliaiseen nappiviiriäiseen. Pelaat tarinan läpi, rakastat haluamiasi hahmoja, teet päätöksiä, jotka vaikuttavat pelin lopputulokseen, ja yleensä vain nautit olostasi. Pelastetaanko päivä yhdessä? Sinulle esitetään erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka päätyvät muuttamaan minne peli sinut vie. Tämä on selkeästi aikuisille tarkoitettu peli, jossa on kauttaaltaan todella kauhistuttavaa materiaalia, jota voidaan pitää vain konkreettisesti onko olemassa dating sim -pelejä tytöille? sim. Useiden vuosien jälkeen ihmiset ja linnut ovat yrittäneet yhdistää ja yhdistyä jälleen.





Jos sydämelläni olisi siivet



Treffisimulaattorit, osa laajempaa pelityyppiä, joka tunnetaan nimellä "visuaaliset romaanit", ovat yhden pelaajan tarinavideopelejä, joissa on enimmäkseen yksinkertainen mekaniikka. Tavoitteena on yleensä navigoida monimutkaisessa ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa useiden hahmojen kanssa, jotka voivat johtaa tai eivät johtaa romanssiin toimistasi tai dialogivalinnoistasi riippuen. LIITTYVÄT: 10 visuaalisista romaaneista inspiroituneita animea. Treffisimit ovat joskus melko vaarattomia, mutta olkaamme rehellisiä – he voivat myös olla kauniita siellä.


Dinosaurusten treffailusta hevoseen animepoikanaaman kanssa kirjaimelliseen tulostimeen, konetreffit simit eivät pelkää tutkia outoja romanttisia vaihtoehtoja. Tässä on joitain Valven Steam-alustalla suosituimpia omituisimpia treffisimiä, joita voit pelata juuri nyt, jos uskallat, onko olemassa dating sim -pelejä tytöille?. Päivitetty 21. kesäkuuta, kirjoittaja Ericka Blye: Niiden suosion kasvun myötä lännessä on ollut laajempi valikoima teemoja, joita treffisimit ovat käsitelleet. Ja vaikka monet ovat edelleen sydämellisiä tarinoita rakkaudesta ja ihmissuhteista, on monia tarinoita, joiden tarkoituksena on olla absurdeja ja saada sinut nauramaan samalla kun nautit valitsemasi kumppanisi romanssimisesta.


Steam tarjoaa edelleen runsaasti tämän kaltaisia ​​treffisimiä indie-kehittäjiltä ympäri maailmaa. Aloittaminen on melko suoraviivaista, mitä tulee sim-tilojen treffailuun. GoNegligee on nuoren naisen, Hannah, alusvaateliikkeen uuden johtajan esittäminen.


Pelin aikana sinulla on mahdollisuus rakentaa suhteita uusiin naispalkkaisiisi, mukaan lukien eksoottinen ja eksoottinen tanssija Jasmin, suloinen ja ujo Charlotte ja näppärä Sophie.


Negligee, toisin kuin monet perinteiset treffisimit, tarjoaa bonuspäätteitä, joissa voit luoda useita romanttisia suhteita saatavilla olevien hahmojen kanssa sen sijaan, että joutuisit valitsemaan yhden. Vähän pukeutuneiden anime-naisten katseleminen näyttää olevan ohuesti verhottu teeskentely, joka sisältää itse asiassa älykästä dialogia, kaunista taidetta ja suloisia kuvauksia naisten romanttisista suhteista. Nameless on deittailu-sim Cheritziltä, ​​samalta yritykseltä, joka takaa deittisim-mobiilipelin Mystic Messengerin.


Pelaat Erinä, joka asuu yksin isoisänsä kuoleman jälkeen ja kun hänen vanhempansa työskentelevät ulkomailla. Eri viettää vapaa-aikansa keräämällä pallonivelnukkeja, joille hän puhuu ja kohtelee perhettä karkottaakseen yksinäisyyttään.


Ja sitten oudon unen jälkeen hän huomaa, että hänen nukkensa ovat heränneet henkiin! Vaikka se ei todellakaan ole tämän listan oudoin peli, deittailunukkeja käsittelevä deittisim on hieman syrjässä simien treffien "normin" tieltä. Pehmeästä ja kauniista taidetyylistään huolimatta Nameless käsittelee joitain melko tummia teemoja. Love Language Japanese on sekä deittailu sim että varsinainen, puoliksi vakava kieltenoppimispeli, mikä tekee siitä genren suhteen omituisen risteyksen.


Lähtökohta on animefaneille hyvin tuttu: käyt arvostetussa Tokion ulkomaalaisten lukiossa, tapaat uusia ystäviä ja opiskelet ahkerasti päästäksesi läpi japanin oppitunnit.


LIITTYVÄT: 10 parasta romantiikkaanimesarjaa IMDb:n mukaan. Täydellinen ihmisille, jotka yrittävät täydentää japanin kielen opiskelua onko olemassa dating sim -pelejä tytöille? sisältää yli 50 minipeliä ja testiä.


Treffisimin palkitseviin kohtauksiin pääseminen vaatii todellisia kotitehtäviä japaniksi, mutta ainakin sinusta tuntuu, että olet todella ansainnut sen. Ensimmäiset treffit voivat olla melko hankalia, ja siksi jotkut ihmiset luottavat parisuhteen järjestäjien taitoihin niiden järjestämisessä toivoen, että he valitsevat heille sopivimmat ihmiset. Tässä dating sim sijasta romanttinen merkkiä, onko olemassa dating sim -pelejä tytöille?, asetat hahmoja romanssitaviksi, kun hallinnoit omaa matchmaking-toimistoasi.


Tämä omituinen peli on yhdistelmä strategiaa, muistia ja pulmapelielementtejä sekoitettuna humoristiseen dialogiin. Et ole yksin, kun haluat löytää täydelliset treffit asiakkaillesi, sillä olet Fabulous Kitty Powersin ohjauksessa!


Game Grumpsin kehittämä Dream Daddya -treffisim, joka tarjoaa hauskoja dialogeja ja tyylilajeja mullistavia minipelejä joka treffeillä. Sinä näytät minkä tahansa sukupuoli-identiteetin omaavaa sinkkuisää, joka seurustelee muiden isien kanssa samalla kun kasvatat upeaa teini-ikäistä tytärtäsi Amandaa. Sinun on valittava yksi seitsemästä isästä, mukaan lukien söpö fitness-isä, sielukas kahvila-isä, viktoriaaninen goottilainen isä tai kiistanalainen naimisissa oleva nuorisoministeri-isä.


Voit ansaita Steam-saavutuksen "Bad Dad", jos päätät liittyä välittömästi Bad Boy -isään, kun tyttäresi on yksin kotona, tai voit taistella toista isää vastaan ​​tyttären kerskailla Pokémon JPRG -taistelun tyyliin. Pelissä on joitain kaikkien deittailusimien parhaiten kirjoitetuista dialogeista ja se tutkii koskettavia hetkiä deittailusta ja vanhemmuudesta, onko olemassa dating sim -pelejä tytöille?. Oletko koskaan halunnut tietää, millaista olisi tycoon-simulaattorin ja treffisimin välinen risteytys?


Älä etsi enää Max Gentlemen Sexy Businessin avulla! Perheyrityksesi on varastettu, mutta voit saada sen takaisin luomalla vahvoja kumppanuuksia laajan joukon houkuttelevia johtajia, onko olemassa dating sim -pelejä tytöille?. Niille, jotka nauttivat Dream Daddyn kaltaisten pelien tarjoamasta täydellisestä mukauttamisesta, löydät tästä pelistä samanlaisen vaihtoehdon: voit luoda oman "Gentsonan" ja määrittää heille haluamasi pronominit.


Vaikka deittailusimulaattori, jonka teema on viktoriaaninen bisnestycoon, ei välttämättä ole kaikkien teekuppi, sen avulla voit asettaa peliin suodattimia, jotta näet vain sen sisällön, josta pidät.


Panzermadels onnistuu jotenkin putoamaan tämän paketin keskelle omituisuudessa. Sen lähtökohta on ilmeisen absurdi: hahmosi siirretään panssarivaunuun, jossa kaikki ovat oletettavasti toisen maailmansodan aikaisia ​​panssarivaunuja.


Ja silti, onko olemassa dating sim -pelejä tytöille?, kaikki tankit näyttävät selittämättömästi söpöiltä anime-koulutytöiltä. Mukana on pirteä allamerikkalainen M4 Sherman -tankki, pitkä blondi German Tiger I ja hänen tavallisempi serkkunsa, suosittu blondi Panzer IV, tsundere Russian T tank ja paljon muuta. Jos olet toisen maailmansodan tykistöharrastaja ja rakastat animetyttöjä, tämä peli on kirjaimellisesti tehty sinulle.


Tämän pelin ansioksi voidaan todeta, että kissan treffisimulaattorissa kissat piirretään kissoina – ihastuttavia, maskuliinisia antropomorfisia kissoja. Nekojishiyoussa näyttelee nuorta Taipein yliopisto-opiskelijaa, joka henkisen tanssiesityksen kautta päätyy herättämään kykynsä nähdä kissahenkiä. LIITTYVÄT: 10 parasta sarjakuvakissaa, onko olemassa dating sim -pelejä tytöille?. Romanttisia vaihtoehtojasi ovat isällinen suojelijatiikerihenkesi, vakava lumileopardi ja pirteä leopardikissa, joka oli tanssiryhmäsi luokkatoveri.


Nekojishi, jossa on miesten romanttisia suhteita ja karvainen taidetyyli onko olemassa dating sim -pelejä tytöille? ilmainen pelata, mutta se ei tarjoa yhtä monta kerrontavaihtoehtoa verrattuna muihin treffisimiin. Missä Nekojishi seurustelee ihastuttavien antropomorfisten kissahenkien kanssa, Purrfect Date antaa sinulle parhaan mahdollisen kuvan koskien todellisten kissojen asuttamaa saarta. Kun pelaat professorin oppipoikana, löydät itsesi saaren mysteerin keskeltä, joka voidaan selvittää vain romansoimalla eri kissahahmoja.


Pelissä ei ole mitään todella selkeää ja se on enemmän kuin visuaalinen romaani, joka kätkee kiehtovan mysteerin absurdin huumorin alle. Huolimatta siitä, että he ovat kissoja, hahmoissa on paljon persoonallisuutta ja omituuksia, jotka rakastavat sinua enemmän kuin muutamat heistä.


Tässä pelissä tyttöystäväsi voi olla alpakka. Eräänä koulupäivänä bussimatkalla takaisin "Alpaca Kingdomista" hahmosi nukahtaa tyttöystäväsi Yukarin viereen ja herää sitten valkoisen alpakan viereen, joka puhuu täsmälleen kuten Yukari. Loput pelistä ovat enemmän visuaalista romaania kuin "treffisimiä", koska ainoa romanttinen vaihtoehtosi on alpakka on kyse laaman muotoisen tyttöystäväsi kanssa.


Valitettavasti dialogin englanninkielinen lokalisointi on melko huono. Jotkut pelaajat saattavat kuitenkin pitää tätä humoristisena lisänä. Tämän pelin Steam-kuvaus kertoo kaiken: "Hyökkääjähelikopteriksi tunnistavana ihmisenä päivittäisiin toimintoihisi voi kuulua aamuhuolto, ilmahyökkäysajot ja helvetin tulisten ohjusten toimittaminen ei-taistelijoille demokratian puolesta. Tai seurustelen muiden helikoptereiden kanssa. Kuten PanzermadelsAttack Helicopter Dating Simulator ei lyö iskuja absurdissa kunnianosoituksensa deittisim-genrelle.


Helikopterit ovat anime-naisia, mutta peli kuvaa heitä myös helikoptereina, mikä nostaa tämän deittailevan simin omituisuutta. Tämä ongelmalliseen "Attack Helicopter" -meemiin perustuva epäkunnioittava peli vangitsee Internetin aikakauden kauhean hengen, johon se syntyi.


Yksitoista päätteellä se tarjoaa joitain todellisia merkityksellisiä tarinavaihtoehtoja, joten se ei ole vain vitsi. Tämä pahamaineinen deittaileva sim alkaa äärimmäisen yksinkertaisella: tapaat neljä naisluokkatoveria, liity heidän runokerhoinsa ja kirjoitat rakkausrunoja suosikkitytöllesi ryhmässä sen perusteella, mistä hän pitää.


Voit valita makean Sayorin, tsundere Natsukin ja hiljaisen Jurin joukosta. Siellä on myös seuran presidentti, Monika vain Monika. MUUT: Paras kauhuanime MyAnimeList-listalla. Peli menee täysin pois raiteilta toistuvilla pelikierroksilla. Olisi vastuutonta spoilata kuinka pitkälle se kärjistyy, mutta Steamin kuvauksen varoitus kannattaa ottaa huomioon: "Tämä peli ei sovi lapsille tai helposti häiriintyville.


KFC teki yhteistyötä Psyopin kanssa tässä häikäilemättömässä markkinointitempussa: siinä on varmasti kaikki hyvät ja huonot simien treffailussa esillä sekä vakava Food Wars -tunnelma.


Animaatio on parempi kuin sillä on oikeutta olla, ja saat mahdollisuuden romansoida Senpai Sandersin lisäksi myös muita hahmoja eliittiruokakoulusi. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun pikaruoka ja anime kohtaavat polut: yksi taiteilija loi viraalista fanitaidetta pikaruokabrändeistä animehahmoiksi ja ehkä inspiroi onko olemassa dating sim -pelejä tytöille? KFC:n markkinointiosasto. Se sanoi: Minä rakastan sinua, eversti Sanders! Sormi nuolee hyvää Onko tytöille olemassa dating sim -pelejä? Sim seisoo yksinään täydellisenä pelinä, joka on ilmaisen läpikäynnin arvoinen.


Hatoful Boyfriend on suosituimman ja omituisimman kruunun saanut kuuluisa deittisim, jonka on luonut mangataiteilija Hato Moa. Pelaat onko olemassa dating sim -pelejä tytöille? ainoa ihmistyttöopiskelija eliittilukiossa. Kyyhkyspojat on piirretty sekä animepoikiksi että oikeiksi linnuiksi. Ne edustavat erilaisia ​​kyyhkysrotuja tavallisesta kivikyyhkystä fantail-kyyhkyseen uneliaiseen nappiviiriäiseen.


Peli tarjoaa yllättävää syvyyttä, uusintaarvoa, mukaan lukien vaihtoehtoisia polkuja, jotka johtavat kauhuun ja apokalyptisiin paljastuksiin sekä aidosti upeaan tarinankerrontaan ja hahmoihin. Arvostelijat eivät vitsaile sanoessaan, että Hatoful Boyfriend sai heidät nauramaan, itkemään ja räjäyttämään linnun aivot.


SEURAAVA: 10 parasta animea, jotka perustuvat vuosikymmenen visuaalisiin romaaneihin, IMDb:n mukaan. Vivienne Chen on Brooklynissa asuva kirjailija ja toimittaja, joka on intohimoinen popkulttuurin, indie-pelaamisen, e-urheilun ja leipomisen opetusohjelmiin YouTubessa. Twitter: viviennexchen. Kotisivu listaa 14 suosituinta treffisimiä Steamissä, luokiteltuna miten outo Onko tytöille olemassa dating sim -pelejä? Are.


Tekijä Vivienne Chen Julkaistu 21. kesäkuuta, Jaa Jaa Tweet Sähköposti 0. Netflixin seuraavaksi paras anime päivitetty joulukuun aiheluettelot.


Vivienne Chen 9 julkaistua artikkelia Vivienne Chen on Brooklynissa asuva kirjailija ja toimittaja, joka on intohimoinen popkulttuurin, indie-pelaamisen, e-urheilun ja leipomisen tutoriaaleihin YouTubessa. Game Of Thrones: 15 parasta fanien suosikkihahmoa. One Piece: 10 tapaa, jolla Robin on Luffyn paras miehistökaveri. My Hero Academia: 10 Fumige Tokoyami-olemisen ankaraa todellisuutta. Star Wars: 10 elokuvahahmoa, joiden kanssa Palpatine olisi ystäviä.





treffihakusivustot



Maagisen bussimatkan ansiosta heidät kuljetetaan Alpakan kuningaskuntaan. Yukarista on tullut pörröinen alpakka. Mutta Kazuma ei anna lajinvaihdoksen hajottaa niitä! Hän yrittää edelleen saada normaalin suhteen Yukariin, eikä hän myöskään ole luopunut normaalista elämästään. Yukari jatkaa jokapäiväistä elämäänsä käymällä koulua, soittamalla viulua ja osallistumalla iltapäivätoimintaan.


Vaikka Yukari oli kaunis ihmisenä, Kazuma pitää alpakkaversiotaan yhtä kauniina. Kazuma pitää tilannetta aluksi oudona, mutta oppii hyväksymään uuden muotonsa. He työskentelevät edelleen yhdessä saadakseen selville Alpakan kuningaskunnasta ja siitä, miksi Yukari muuttui. Useat treffisimit keskittyvät vain mahdollisen kumppanisi sänkyyn.


Tomak: Save The Earth Love Storyssa on erilainen lähestymistapa. Halusi kohteena on naispää istuttimessa, joka sattuu olemaan rakkauden jumalatar Evian. Hän ei vain istu ikkunalaudallasi.


Voit viedä hänet treffeille, vaihtaa hänen suojaan ja pukea hänet huiveihin. Hän uskoo todistavansa muille jumalille, että rakkaus voi kukoistaa, vaikka hän olisi vain pää kukkaruukussa. Hänen taitojensa kasvattaminen osoittaa, että ihmiset pystyvät rakastamaan jotakuta, vaikka hänellä ei olisi ruumista. Loppuja on myös useita.


Jos Evian epäonnistuu tehtävässään, saat pahimman lopun, jossa maailma tuhoutuu. Sushi Rangers vie rakkauden ruokaan liian pitkälle! Tämä deittaileva sim kertoo kuuluisan sushikokin nuoresta tyttärestä. Hän päättää jakaa taitonsa maailman kanssa, jolloin sinun tulee johtaa perheyritystä. Valitettavasti isä ei koskaan siirtänyt sinulle sushikokin taitojaan tai liiketoimintatietoaan.


Päähenkilö on huolissaan siitä, että hänen taidottomuutensa pakottaa hänet sulkemaan ravintolan. Mutta yhtäkkiä ilmestyy joukko komeita nuoria miehiä ja tietysti nämä miehet vain sattuvat olemaan erilaisia ​​sushipaloja ihmisen muodossa.


Kun olet valinnut romanttisen pääruoan, hän ja muut hahmot auttavat sinua pyörittämään liiketoimintaa ja oppimaan valmistamaan herkullista sushia. Autat häntä myös voittamaan ongelmansa. Auttaessanne toisianne rakastutte. Hot Date on nopeatempoinen treffisim. Sen sijaan, että viettäisit päiviä potentiaalisen romanttisen kumppanisi kosistelemiseen, osallistut pikatreffiin. Sinun ottelusi ovat erilaisia ​​puhuvia mopsikoiria.


Jokaisen treffin aikana voit kysyä kumppaniltasi erilaisia ​​kysymyksiä. Jokainen kysymys koostuu useista listoista, jotka luovat keskusteluaiheita "mikä on kreikkalaisten aakkosten lempikirjaimesi" Pokémonista tai Simpsonien uusimmasta jaksosta puhumiseen. Koirat vastaavat erilaisilla vastauksilla. Tietenkin, koska tämä on pikatreffit, kysymyksesi on laadittava nopeasti ennen kuin on aika siirtyä seuraavaan mahdolliseen otteluun, joka on toinen puhuva mopsi. Nopeustreffit jatkuvat, kunnes olet kyllästynyt pelaamiseen.


Toiselle treffeille tai puhelinnumeron pyytämiselle ei ole vaihtoehtoja. Song of Saya on lovecraftilainen kauhutreffisi. Aikuisten peli sisältää äärimmäistä sisältöä, kuten murhia, kannibalismia ja paljon verhoa. Song of Saya ei ole heikkohermoisille. Perheensä tappaneen kauhean auto-onnettomuuden jälkeen Fuminori herää näkemään maailman toisessa valossa.


Hänen ympärillään oleva ympäristö on muuttunut meheviksi, sykkiviksi kumpuiksi. Todellinen maailma hänen ympärillään jatkuu normaalisti, ja hänen ystävänsä todistavat Fuminorin henkistä rappeutumista.


Hän tapaa nuoren tytön nimeltä Saya, joka yrittää löytää isänsä. Peli keskittyy heidän rakkautensa kehittymiseen ja Fuminorin rappeutumiseen. Kun Fuminorin ja Sayan rakkaus vahvistuu, Fuminori menettää käsityksensä todellisuudesta.


Lopulta opit, että Saya ei ole kaunis tyttö, vaan hirviö, joka ajaa ihmiset hulluksi.


Teknologiayritykset tekevät parhaansa mainostaakseen tuotteitaan kuluttajille. Brother haluaa sinun kirjaimellisesti rakastuvan heidän laitteistoonsa. Rakastunut! Brother-kun, toiveesi kohteena on DCP-JECO-W A4 mustesuihkutulostin Privio Basic Brother -tulostin.


Brother-kun tulostin on lukiolainen, joka siirtyi juuri sinun luokkaasi. Hän on vuorovaikutuksessa kanssasi, ja voit kannustaa häntä, kun hän pelaa jalkapalloa kentällä.


Kun tulet lähemmäksi Brother-kunia, saat lisätietoja hänestä, kuten millaiselle paperille hän tulostaa mieluiten. vie alle kaksi tuntia ajasta. Voit joko nauttia siitä erittäin lyhyenä treffisimina tai käsitellä sitä erittäin pitkänä tuotemainoksena. Katawa Shoujo tapahtuu vammaisten teini-ikäisten lukiossa. Hahmosi Hisao Nakai muuttaa kouluun sen jälkeen, kun vakava sydänsairaus pitää hänet poissa tavallisesta koulusta.


Vaikka hän yrittää palata opintojensa pariin, hän tapaa viisi nuorta naista. Jokainen naisista on vammainen: Emi on amputoitu jalkaan, Hanako on vakavasti poltettu, Lilly on sokea, Rin on kaksoiskäden amputoitu ja Shizune on sekä kuuro että mykkä. Ensi silmäyksellä Katawa Shoujo näyttää treffisimulta, joka fetisoi vammoja. Nämä viisi nuorta naista eivät ole niin innokkaita ihastumaan Hisaon romanttisiin harrastuksiin. Hänen on opittava ystävystymään ja lopulta rakastumaan jokaisen tytön vammaisuudesta huolimatta.


Hän oppii paitsi enemmän jokaisesta tytöstä, myös näkemään oman elämänsä positiivisemmassa valossa. Hatoful Boyfriend on visuaalinen romaani, jonka pääosassa ovat linnut. Se sijoittuu post-apokalyptiseen tulevaisuuteen, jossa lintuinfluenssan mutatoitunut H5N1-kanta on tappanut useita ihmisiä. Vastavirus mutatoi linnut ihmisen älyn tasolle. Useiden vuosien jälkeen ihmiset ja linnut ovat yrittäneet yhdistää ja yhdistyä jälleen.


Et ole vain uusi siirtoopiskelija St. PigeoNation, mutta myös koulun ainoa ihminen, joka on täynnä erilaisia ​​puhuvia lintuja. Opiskellessasi kasvatat erilaisia ​​hahmotaitoja, jotka saavat linnut kiinnostumaan sinusta enemmän ja voit valita, mitä hahmosi haluaa tehdä joka päivä ja missä koulun osissa vierailla. Tarinan edetessä tulet lähemmäksi luokkatovereitasi.


Ystävyys lintujen kanssa johtaa tietysti pian romantiikkaan. Saatavilla on kolmetoista erilaista loppua, ja ylimääräinen lopetus, jos et onnistu romansoimaan yhtäkään lintuista. Jatka pelin pelaamista, kun myös rakastat lintuja, ja saatat huomata, että peli saa hyvin synkän käänteen, joka on enemmän kuin selviytymiskauhupeli kuin treffisim.


My Horse Prince on vain mobiililaitteille tarkoitettu treffisovellus. Pelaat nuorena naisena, joka on kyllästynyt toimistotyöskentelyyn. Hän vierailee hevostilalla toivoen, että se olisi täynnä komeita nuoria karjatilaajia. Sen sijaan on vain omistaja ja hevonen ihmispäällä nimeltä Yuuma.


Karjan omistaja näkee vain normaalin hevosen. Päähenkilö voi nähdä ihmisen pään, koska peli väittää, että jotkut hevosvuonna syntyneet naiset näkevät hevoset komeina miehinä. Päätät jatkaa lomaasi ja auttaa Yuumaa harjoittelemaan tulevaa kilpailua varten. Peli koostuu erilaisten maassa olevien esineiden napauttelusta eri tasoilla. Sinulla on mahdollisuus puhua Yuumalle ja auttaa lisäämään hänen kestävyyttään valitsemalla oikeat vastaukset.


Vaikka peli ei koskaan suoraan kerro, että olet suhteessa Yuumaan, hän tekee tunteensa sinua kohtaan selvästi ilmeisiksi. kautta: pocketmeta. kautta: mystic-messenger. kautta: brothersconflict. kautta: goldensneer. kautta: dbzf. kautta: giantbomb. kautta: kotaku. Tästä syystä se tuntuu julmemmalta kuin muut treffisimit.


Olento Koi Shiyolle! Kokonoe Kokoro kysyy kiihkeitä kysymyksiä, joita jokainen rappeutunut kysyy itseltään: jos sinulla olisi mahdollisuus seurustella hyönteisen kanssa, tekisitkö? Krikettityttö koulutytön univormussa flirttailee kanssasi. pitää maksaa jotain. Divi-Dead on vanhan koulun eroge visuaalinen romaani, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna Sinä näyttelet sairasta poikaa, jonka setänsä palkkasi vakoilemaan koulua.


Se, mitä löydät, on lyhyesti sanottuna puhdasta laskeutumista hulluuteen ja inhimilliseen turmeltumiseen. Tämä on selkeästi aikuisille suunnattu peli, joka esittelee kauttaaltaan todella kauhistuttavaa materiaalia, jota voidaan pitää vain konkreettisesti deittisiminä. Silti tämän pelin pelaaminen saa sinut epäilemään, että joku tulee koputtamaan ovellesi ja kysymään Internet-hakuhistoriaasi. Uma No Prince-Sama tuntuu, että sen pitäisi rikkoa joitain lakeja. Tässä hyvin yksinkertaisessa treffisimissa olet tyttö seurustelemassa komean pojan kanssa.


Pohjimmiltaan syötät hevosporkkanoita, saat ne juoksemaan ja treenaamaan, mutta miksi hevonen? Miksi joku haluaisi seurustella hevosen kanssa?? Tämä mobiilipeli tuntuu joltain…. Osananajimi Wa Daitouryou: My Girlfriend is the President tarjoaa suhteellisen terveellisen konseptin. Naapurinne, nuori tyttö, muukalaiset muuttavat presidentiksi. Kaikki ovat aivopestyjä hyväksymään tämän – paitsi sinua, päähenkilöä.


Ennalta vakiintuneen suhteenne vuoksi ryhdyt nyt tavoitteesi saavuttamiseen: päästä epämukavan alaikäisen presidentin kanssa. Myös seksikäs Vladimir Putin. Tämä peli on jotain. Tämä keskittyy koulupoikaan, joka etsii naisia, mutta paljastaa arvoituksellisen kultin, joka uhraa naisia ​​raa'asti ja loukkaa heidän ruumiitaan sanoinkuvaamattomilla tavoilla. Vielä pahempaa on, että kultti saattaa olla sidottu hänen omaan perheeseensä. Gore Screaming Show on esittely brutaalista taidetta ja häiritseviä konsepteja. Song of Saya ei välttämättä ole treffisim, mutta sen ydinkonsepti sisältää seurustelun, jota voidaan kuvailla vain painajaismaisen todellisuuden toiseksi maailmaksi.

No comments:

Post a Comment